• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan kızlar ben nişanımı yaptım 20 mayısta alışverişte alınnları yazıım :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

acemihayat28

yeniden başlar mı herşey
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2012
2.967
2.001
133
öncelikle kıyafete baktık çok güzeldi kıyafetim işte bu :)

$SDC10412.jpg

o kadar dolaştım en güzeli buydu sonra erkek tarafı 1 döpiyes takım aldı,tekbrdende kot etek ve 2 bluz aldık ve 1 bluz ve 2 normal etek
sonra br çeyiz mağasına girdik çamaşır gecelik makyaj malzemeelri tüylü terlik :) ben istedim :)
2tane sütyen takımı
norml pijama
6lı set takımı gecelk
makyaj sandığı
parfum seti
krem cımbız
makyaj seti
ayna seti
3 eşarp bone ayakkabı
yazlık ara boy parduse
biz alışverişte unuttuk almayı die nişan bohçasında getrrkende
ten rengi çorap
2 tane ev terlği almışlar
br gecelk daha almşlar
2tanede kçk dantelli atlet takımı
br abiye el çantası aldım
2tanede normal çanta aldım br tanesi döpiyesime uygun
brde normal cüzdan
asıl gelelim altın konusuna herkes bunu dert eder bende ediyordum :) kuyumcuya grene kadar :)

set almak istemediler sevmıyorlarmş bzde saygı duydyk
klasik alyans aldık
tektaş
küpe
2 adet 17 gr blezk taktılar bna diğer gelnlerle eşit olması i.çin gayet güzelller hatta 4 tane aldılar düğündede takcklar aynı desenden 2 tane şimdi taktıkları 2 tne düğünde
seti annmler küpe aldılarya onla yapcklar onu set halnde tamamlıcaklar alış verş umduğumdan güzel geçti aile zaetn çok ii hiç bşi demediler hatta yengesi vardı nişnalmn o dediki ne istiorsanz al kzım içnde kalmsın dedi braber fkrlştk çok ii br aile gerrçkten
ne fiyat sorunu oldu ne pahallık
çeyizleri alırken gecelk flan çeyz mağazasına grmştkya bana aldıkları şey 760 tş ttmıştu bzm ona aldıklarmız 350 falan düşnn :)
sormak istedklernz varsa cevaplarım kızlar

Eki Görüntüle 426771

o kadar dolaştım en güzeli buydu sonra erkek tarafı 1 döpiyes takım aldı,tekbrdende kot etek ve 2 bluz aldık ve 1 bluz ve 2 normal etek
sonra br çeyiz mağasına girdik çamaşır gecelik makyaj malzemeelri tüylü terlik :) ben istedim :)
2tane sütyen takımı
norml pijama
6lı set takımı gecelk
makyaj sandığı
parfum seti
krem cımbız
makyaj seti
ayna seti
3 eşarp bone ayakkabı
yazlık ara boy parduse
ten rengi çorap
br gecelk daha almşlar
brde normal cüzdan
asıl gelelim altın konusuna herkes bunu dert eder bende ediyordum :) kuyumcuya grene kadar :)

klasik alyans aldık
tektaş
küpe
2 adet 17 gr blezk taktılar bna diğer gelnlerle eşit olması i.çin gayet güzelller hatta 4 tane aldılar düğündede takcklar aynı desenden 2 tane şimdi taktıkları 2 tne düğünde
seti annmler küpe aldılarya onla yapcklar onu set halnde tamamlıcaklar alış verş umduğumdan güzel geçti aile zaetn çok ii hiç bşi demediler hatta yengesi vardı nişnalmn o dediki ne istiorsanz al kzım içnde kalmsın dedi braber fkrlştk çok ii br aile gerrçkten
çeyizleri alırken gecelk flan çeyz mağazasına grmştkya bana aldıkları şey 760 tş ttmıştu bzm ona aldıklarmız 350 falan düşnn :)

ne güzel insanın gelinine karşı böle davranması keşke benim kaynanamda azcık nasiplense böle insanlardan..ama nerde varyemezin teki dedikleri dedik çaldıkları düdük..2 takım alırım dior gerisini evlendikten sonra alırız diorlar..ahh ahhh çok dertliyim çokkkk...:2::2::2:

ne güzel insanın gelinine karşı böle davranması keşke benim kaynanamda azcık nasiplense böle insanlardan..ama nerde varyemezin teki dedikleri dedik çaldıkları düdük..2 takım alırım dior gerisini evlendikten sonra alırız diorlar..ahh ahhh çok dertliyim çokkkk...:2::2::2:

dert etme tatlım kaynanam köyde yaşıor ben gölckte otrcam ama nişanda ble ynımdan ayrılmadı hiç çok sevıyorum ben kaynanmları çok ii insanlar yaa kızım deiyp duruor :)
alşverişe kaynanam gelemedi özrlü oğlu var onla ve köyde işleri olduundan eltsi geldi ama çok iyiler çom şükr umarm hep böel geçer :)
oturttu beni yanına kalablktı evde yaptık bz nişanı ama 2 daire flan açtık zor sığdılar ama güzeldi gayet msarfta az oldu :)
oğlunu yanına almadı kzım o benm die hiç kızı yok ondn herhlde :)
alılar ya dert etme inş.

ksk su perisi hatta dahada fazla alcklardı her eteğin üstüne bişi aldılar son etek aldımızda yenge geene üstüne bşi alcaktı gerk yok dedm her eteğin üstüne fln umarım sende ii geçnrsn iyi alşveriş yparsn :) ne zamn nişanın bu arada ?

ben geçen hafta salı günü nişanlandım canım 4 ay sonrada düğünüm olucak allah nasip kısmet ederse...

benimde ağustosun 26sında inş. mutlluklar :) kaynanmlar iiyidir ama kusurları yok değil canım ben düğn tarıhmı nişanmda kendi yengemden duydum ve herks bana çok güldü blmıyorm deyınce herks duymş tarhi bende bekar kaynıma dedmki yemek yenıordu dğn tarhi belli olmş yengm söledi dedm haa evet dedi 26sında 20 mayısta nşanm vardı 18 maysıra kesnlşmş slon bulmşlarda bze haber veremedler böyle br kusurlarıda var yani ablamda dediki öylemi bzde davetlımyız ona göre gelelm dedi kaynım brz ukela rht insan ama nişanlm ağırbaşlı dır :) hiç bana çekmemiş :)
bu da br ksur işte ksuırsuz insn yok

benimde ağustosun 26sında inş. mutlluklar :) kaynanmlar iiyidir ama kusurları yok değil canım ben düğn tarıhmı nişanmda kendi yengemden duydum ve herks bana çok güldü blmıyorm deyınce herks duymş tarhi bende bekar kaynıma dedmki yemek yenıordu dğn tarhi belli olmş yengm söledi dedm haa evet dedi 26sında 20 mayısta nşanm vardı 18 maysıra kesnlşmş slon bulmşlarda bze haber veremedler böyle br kusurlarıda var yani ablamda dediki öylemi bzde davetlımyız ona göre gelelm dedi kaynım brz ukela rht insan ama nişanlm ağırbaşlı dır :) hiç bana çekmemiş :)
bu da br ksur işte ksuırsuz insn yok

sağol canım sanada mutluluklar...canım keşke benimkilerin de öle kusuru olsa..kusursuz insan yoktur ama benim nişanlım ve ailesi baştan sona kusurlu...

sağol canım sanada mutluluklar...canım keşke benimkilerin de öle kusuru olsa..kusursuz insan yoktur ama benim nişanlım ve ailesi baştan sona kusurlu...

çok zor allah yardımcın olsuın cnm arkdşlk isteği gönderdm kbl ettnmi :) bende nişnlm çok ağırbaşlı ben öyle değilm hal böle olnca dikkt çekıorm ailesi trfndn ama kabllendler :) ama
düğn trhini o gun ailcek öğrennce şok olmştuk nişnlımada kızamdm ne blıım açmadm nedn sölemdn die

Eki Görüntüle 426771

2tane sütyen takımı
norml pijama
6lı set takımı gecelk
makyaj sandığı
parfum seti
krem cımbız
makyaj seti
ayna seti
3 eşarp bone ayakkabı
yazlık ara boy parduse
ten rengi çorap
br gecelk daha almşlar
brde normal cüzdan

klasik alyans aldık
tektaş
küpe

anam batırmışsın kız adamları :) şaka şaka aldırcan tabi kide bende öle yapmıştım zamanında seve seve de almışlardı.gönlünden içinden ne geliyosa yap yaptır ama tabi mantık çerçevesinda abartmayalım yani :)bu günler bi daha gelmez çünkü.ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN HAYIRLISIYLA CANIM BENİM...

anam batırmışsın kız adamları :) şaka şaka aldırcan tabi kide bende öle yapmıştım zamanında seve seve de almışlardı.gönlünden içinden ne geliyosa yap yaptır ama tabi mantık çerçevesinda abartmayalım yani :)bu günler bi daha gelmez çünkü.ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN HAYIRLISIYLA CANIM BENİM...

sağol tatlım :) inş. hepimz mutlu olrz benm yaptrmama gerk duymadan onlar sundular zaten ttlm yaaa sağolsnlar kırmadılar hiç hatta nişana br hafta varken otrmaya gelmşlerdi hdedlerdki istedğinz bşi varsa alalım çeknmeyın memnuınmuydunz die :) bzde yok dedk tbkıed yoktu çıok gzdli sen nşnlımısn ttlm

Nişan öncesi yapılan alışverişten sonra düğün için tekrar alışveriş yapılıyor mu, yoksa ne alınması gerekiyorsa hepsi nişan alışverişinde mi alınacak?

Back