- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi acemihayat28
öncelikle kıyafete baktık çok güzeldi kıyafetim işte bu :)
o kadar dolaştım en güzeli buydu sonra erkek tarafı 1 döpiyes takım aldı,tekbrdende kot etek ve 2 bluz aldık ve 1 bluz ve 2 normal etek
sonra br çeyiz mağasına girdik çamaşır gecelik makyaj malzemeelri tüylü terlik :) ben istedim :)
2tane sütyen takımı
norml pijama
6lı set takımı gecelk
makyaj sandığı
parfum seti
krem cımbız
makyaj seti
ayna seti
3 eşarp bone ayakkabı
yazlık ara boy parduse
biz alışverişte unuttuk almayı die nişan bohçasında getrrkende
ten rengi çorap
2 tane ev terlği almışlar
br gecelk daha almşlar
2tanede kçk dantelli atlet takımı
br abiye el çantası aldım
2tanede normal çanta aldım br tanesi döpiyesime uygun
brde normal cüzdan
asıl gelelim altın konusuna herkes bunu dert eder bende ediyordum :) kuyumcuya grene kadar :)
set almak istemediler sevmıyorlarmş bzde saygı duydyk
klasik alyans aldık
tektaş
küpe
2 adet 17 gr blezk taktılar bna diğer gelnlerle eşit olması i.çin gayet güzelller hatta 4 tane aldılar düğündede takcklar aynı desenden 2 tane şimdi taktıkları 2 tne düğünde
seti annmler küpe aldılarya onla yapcklar onu set halnde tamamlıcaklar alış verş umduğumdan güzel geçti aile zaetn çok ii hiç bşi demediler hatta yengesi vardı nişnalmn o dediki ne istiorsanz al kzım içnde kalmsın dedi braber fkrlştk çok ii br aile gerrçkten
ne fiyat sorunu oldu ne pahallık
çeyizleri alırken gecelk flan çeyz mağazasına grmştkya bana aldıkları şey 760 tş ttmıştu bzm ona aldıklarmız 350 falan düşnn :)
sormak istedklernz varsa cevaplarım kızlar
o kadar dolaştım en güzeli buydu sonra erkek tarafı 1 döpiyes takım aldı,tekbrdende kot etek ve 2 bluz aldık ve 1 bluz ve 2 normal etek
sonra br çeyiz mağasına girdik çamaşır gecelik makyaj malzemeelri tüylü terlik :) ben istedim :)
2tane sütyen takımı
norml pijama
6lı set takımı gecelk
makyaj sandığı
parfum seti
krem cımbız
makyaj seti
ayna seti
3 eşarp bone ayakkabı
yazlık ara boy parduse
biz alışverişte unuttuk almayı die nişan bohçasında getrrkende
ten rengi çorap
2 tane ev terlği almışlar
br gecelk daha almşlar
2tanede kçk dantelli atlet takımı
br abiye el çantası aldım
2tanede normal çanta aldım br tanesi döpiyesime uygun
brde normal cüzdan
asıl gelelim altın konusuna herkes bunu dert eder bende ediyordum :) kuyumcuya grene kadar :)
set almak istemediler sevmıyorlarmş bzde saygı duydyk
klasik alyans aldık
tektaş
küpe
2 adet 17 gr blezk taktılar bna diğer gelnlerle eşit olması i.çin gayet güzelller hatta 4 tane aldılar düğündede takcklar aynı desenden 2 tane şimdi taktıkları 2 tne düğünde
seti annmler küpe aldılarya onla yapcklar onu set halnde tamamlıcaklar alış verş umduğumdan güzel geçti aile zaetn çok ii hiç bşi demediler hatta yengesi vardı nişnalmn o dediki ne istiorsanz al kzım içnde kalmsın dedi braber fkrlştk çok ii br aile gerrçkten
ne fiyat sorunu oldu ne pahallık
çeyizleri alırken gecelk flan çeyz mağazasına grmştkya bana aldıkları şey 760 tş ttmıştu bzm ona aldıklarmız 350 falan düşnn :)
sormak istedklernz varsa cevaplarım kızlar