Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullaniyorum ama tuhaf geldi bana gebelik yerlesmesi ki yoksa kimyasal mi cok dusundurdu benibir ilaç kullandıysanız onun etkisi olabilir ama garantiye almak için bence kan verin. Sonucunuza göre doktorunuz ile iletişime geçin.
Yok daha yapmadim ne zaman yapmaliyim bilmiyorumGebelik testi yaptınızmı?
test yaptınız mı? evde yapılanlardan ya da hastanede?Kullaniyorum ama tuhaf geldi bana gebelik yerlesmesi ki yoksa kimyasal mi cok dusundurdu beni
En son adet tarihin neYok daha yapmadim ne zaman yapmaliyim bilmiyorum
Yok daha yapmadim esim almaya gidicek testtest yaptınız mı? evde yapılanlardan ya da hastanede?
16 aralik bitiş tarihim simdi baktimEn son adet tarihin ne
Test yap varsa cıkar büyük ihtimal16 aralik bitiş tarihim simdi baktim
Tm o halde . Sabah mi yapiyim simdi miTest yap varsa cıkar büyük ihtimal
Ben olsam yapardım hemen hamilelik istiyorsan inşallah öylesindirTm o halde . Sabah mi yapiyim simdi mi
İstiyorum hemde nasil. İnşaallah sag saglim kucagimiza aliriz amin. Tm yapicam inşaallahBen olsam yapardım hemen hamilelik istiyorsan inşallah öylesindir
Gene yaz burdan sonucu gönlünce olsun inşallahİstiyorum hemde nasil. İnşaallah sag saglim kucagimiza aliriz amin. Tm yapicam inşaallah
Cok teşekkür ederim amin. Sonucu paylasicam inşaallahGene yaz burdan sonucu gönlünce olsun inşallah
Negatif cikti ne yapmaliyimGene yaz burdan sonucu gönlünce olsun inşallah
regl olmazsan tekrarlaNegatif cikti ne yapmaliyim
Acile kan vermeye gidiyim miregl olmazsan tekrarla
Sen ocak ayında adet görmedin demi lekelenmen oldu ama adetin gelmediAcile kan vermeye gidiyim mi