Gebeliğe Hazırlık Kızlar ben çok kötüyüm :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bernaaa06

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2017
307
52
18
32
kızlar ben 5+5 gebeyim dün sağ kasık bölgeme Ağrı girdi o agrı ordan çıkmıyordu aksama doğru bir baktım kahve rengi de değil kırmızı da değil hani Adet olmadan önce bir akıntı gelir ya öyle 3 yada 4 damla iç çamaşırına bulaşmış tabi ben çok kortum ve hemen hastaneye gittim doktor bana bir şey plastik birşeyle baktı kan filan gözükmüyor dedi sonra ultrasyondan alttan baktı alttan bakınca bebek kesesi gözüktü ve bana bebek oluşmuş dedi kan testi yaptılar ve rekelenme bile sayılmaz o deyip gönderdi kanamam olmadı sarı bir akıntım var. O başka Yok ama kasık ve belde gene agrı var birde kalp sesi duymadım kızlar bebek oradadır demi iyidir :(

Canim korkma yerlesme kanamasi ola bilir bebek bazan tutundugi icin kanaama ola bilir benim ilk zamanlar kasigim da oyle agri vardiki acaba dis gebelikmi diye dusunmeye baslamsdim.bir sorun gormediyse sende sorun etme bolca dinlen bebegin iyi tutunsun.kalp atisi duymaman normal 5 haftalik daha.simdi biz 12 haftalik olduk dun geceden kasikda agrim var dinleniyorum

Sana tavsiye veriyorum ama simdi benimde agrim var icim icimi yiyor.9 ah cekicez bu endiseyi sonu guzel bitsinde hee seye deger bebegimiz )

1. Merhaba canim benimde 5+ oldugum hafta öyle akintim olmustu . Gebelik Kesesi 0,6 cm Doktora gittigimde Magnesium (agrilara iyi geliyormus) ve vajinal yoldan Progesteron Verdi.. Maalesef Ben agizdan Aldim cünkü talimatda öyle yaziyodu..
  2. Sonra Drun dediigi aklima geldi ama is isten gecmisti ve 2 gün sonra tekrar lekelendi.. Dr Gittim kese 1 cm olmus.. Büyümüs kese ama bebek yok. Tabi nokta kadar görunmezki... Rahat ol sen.... Bu sefer rapor Verdi 4 gün evde Yattim ve vajinal yoldan kullandim.. Iyiyimm simdi.. 2 gündür ofisteyim kanama yok sükür...
Dinlenme cok önemli.. Ve agrilar icin Magnesium tavsiye ederim

1. Merhaba canim benimde 5+ oldugum hafta öyle akintim olmustu . Gebelik Kesesi 0,6 cm Doktora gittigimde Magnesium (agrilara iyi geliyormus) ve vajinal yoldan Progesteron Verdi.. Maalesef Ben agizdan Aldim cünkü talimatda öyle yaziyodu..
  2. Sonra Drun dediigi aklima geldi ama is isten gecmisti ve 2 gün sonra tekrar lekelendi.. Dr Gittim kese 1 cm olmus.. Büyümüs kese ama bebek yok. Tabi nokta kadar görunmezki... Rahat ol sen.... Bu sefer rapor Verdi 4 gün evde Yattim ve vajinal yoldan kullandim.. Iyiyimm simdi.. 2 gündür ofisteyim kanama yok sükür...
Dinlenme cok önemli.. Ve agrilar icin Magnesium tavsiye ederim
KUzum bana ilaç ta vermediler bana bir şey vermediler bebişim bu ama suan mesela inçe inçe sızlama var sanki belimde kasıkta

Eklentiler

• 337E14CD-D904-454E-9222-72A15A647BF9.jpeg
    337E14CD-D904-454E-9222-72A15A647BF9.jpeg
    43,3 KB · Görüntüleme: 56
KUzum bana ilaç ta vermediler bana bir şey vermediler bebişim bu ama suan mesela inçe inçe sızlama var sanki belimde kasıkta

Anladim o ortada görünen bende de var o göbek kordonu olusmadan önce bebegin beslenip büyürken gereklii olan bir olusum.. 5..haftada henüz toplu ignenin ucu kadar oldugu. Icin göremeyiz.. Sen kendi Kadin Dr. Konus. Progesteron rahimi sakinlestiriyor vajinal yoldan cok etkilii. Ve magnezyum agrini Hafifletiyor. Benim Ara ara batmalarim oluyor ama sürekli bi agrim yok Canim.. Bi Konus sor

Bu da benim kese görüntüm.. Burda daha 0.6.cm genisligindeydi.. Gecen pazartesi.. Carsamba gittigimde 1 cm olmustu kese... 1 hafta. Gecti simdi bayagi büyümüstur.. Ama. Ben herseyi. Görmek istedigim icin Kalp atisi vs. 2 hafta sonra gidiyorum randevum var

Eklentiler

• Screenshot_20180925-120523.jpg
    Screenshot_20180925-120523.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 63
Bu da benim kese görüntüm.. Burda daha 0.6.cm genisligindeydi.. Gecen pazartesi.. Carsamba gittigimde 1 cm olmustu kese... 1 hafta. Gecti simdi bayagi büyümüstur.. Ama. Ben herseyi. Görmek istedigim icin Kalp atisi vs. 2 hafta sonra gidiyorum randevum var
Kurban olurum :)) ya rabbim kucağımıza aldırmayı nasip etsin kUzum

kızlar ben 5+5 gebeyim dün sağ kasık bölgeme Ağrı girdi o agrı ordan çıkmıyordu aksama doğru bir baktım kahve rengi de değil kırmızı da değil hani Adet olmadan önce bir akıntı gelir ya öyle 3 yada 4 damla iç çamaşırına bulaşmış tabi ben çok kortum ve hemen hastaneye gittim doktor bana bir şey plastik birşeyle baktı kan filan gözükmüyor dedi sonra ultrasyondan alttan baktı alttan bakınca bebek kesesi gözüktü ve bana bebek oluşmuş dedi kan testi yaptılar ve rekelenme bile sayılmaz o deyip gönderdi kanamam olmadı sarı bir akıntım var. O başka Yok ama kasık ve belde gene agrı var birde kalp sesi duymadım kızlar bebek oradadır demi iyidir :KK43:
Canım progesteron vermedi mi doktor ?? ağrı bende yaşadım çok büyük bir ağrıydı doktor hemen bebek iyice tutunabilsin diye progesteron başlattı vajinal. Bence doktor vermediyse başka bir doktora daha git.

Back