• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ben çok bitiğim , hasta olabilir miyim gebelik belirtisi mi bi bakar mısınız :(

Zeytin_zey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
1.904
1.991
53
31
Kızlar merhaba

7+2yim. Daha önceden de konu açmıştım çok yorgunum diye. Bu yorgunluğun üzerine kollarım bacaklarım sızım sızım sızlıyor. Mide bulantısı yok mide yanması yok , sadece hasta gibiyim. 3 gün önce boğazlarım şişti ağrıdı sonra geçti dün ve bugünde birden burun akıntısı oldu nezleymişim gibi kısa sürüyor geçiyor , şu an boğaz ağrım yok ama burun tıkanıklığı yaşıyorum.

Çoğu kişi bana ilk haftalarda yorgunluk olur diyor , hatta doktor a da bahsettim üzerimden tır geçmiş gibiyim dedim normal dedi. Ama bence normal değil , bacaklarım kollarım sızlıyor sırtım ağrıyor , yerimden kalksam azıcık iş yapsam yorgunluktan bitiyorum hemen uzanıyorum. Hasta gibi yatıyorum sürekli.

Öğretmenim çalıştığım günler mahvoluyordum ara tatile girdik evde istediğim saate kadar uyumama önceki gibi hareket halinde olmamama rağmen yine bitiğim yine yorgunum :( yani artık hamilelikten değil de gerçekten hasta olduğumu düşünmeye başladım ama doktor önemsemiyor sizce acile falan mı gitsem , başka bi sorunum olabilir mi bana fikir verirseniz çok sevinirim

Bu belirtileri nasıl doktor önemsemiyor ne diyor ? Başka bi doktora ya da dahiliye bölümüne gidebilirsin yorgunluk olur ama anlattığın gibi fazla olmaz bence

Bu belirtileri nasıl doktor önemsemiyor ne diyor ? Başka bi doktora ya da dahiliye bölümüne gidebilirsin yorgunluk olur ama anlattığın gibi fazla olmaz bence
Aynı hastanedeki dahiliyeye de gittim , magnezyum ve çinko yazdı bi de d vitamini. Yani bi 10 gün önce idrar yolu enfeksiyonum çıkmıştı ama azdı , kadın doğumcu ilaç vermeyeceğim demişti. Bu durumu dahiliyeciye söyledim idrarda yanma var mı dedi yok dedim , üstüne düşmedi. Belki de vücudumda enfeksiyon var , yoksa bence de bu kadar bitik olamam :(

İşte olmadı yarın acile gidip bi anlatıcam derdimi belki orada ilgilenirler :/

Gayet normal bence bende öyleydim zar zor birşeyler yer yatardim tüm gün tüm gece eklemlerim agrirdi ben sadece uyurdum yatardim hasta gibi gözüm acilmazdi, sizlardi sanki ağır grip geçiriyor gibiydim herşey silik görünüyordu gözüme ne zaman belirtiler hafiflemeye başladı bı gözüm açıldı sanki hastalıktan kalkmış gibi oldum, eklem agrilarindan kolum kalkmazdi, hala gün içinde uzanıp dinleniyorum ama ilk haftalar kadar değil 16.haftadayim şimdi seninde hafifler inşallah

Gayet normal bence bende öyleydim zar zor birşeyler yer yatardim tüm gün tüm gece eklemlerim agrirdi ben sadece uyurdum yatardim hasta gibi gözüm acilmazdi, sizlardi sanki ağır grip geçiriyor gibiydim herşey silik görünüyordu gözüme ne zaman belirtiler hafiflemeye başladı bı gözüm açıldı sanki hastalıktan kalkmış gibi oldum, eklem agrilarindan kolum kalkmazdi, hala gün içinde uzanıp dinleniyorum ama ilk haftalar kadar değil 16.haftadayim şimdi seninde hafifler inşallah
Bir yerde bu dönemde bebek annenin depolarından kullandığı için de böyle oluyor diye okudum. Yani öyle ise dinlenmekten başka bi çare yok :)

İşte enfeksiyon falan olmasın da hamilelik belirtisi olsun ona da razıyım

Back