kızlar ben bı 3 yada 4 aya hamilelik düşünüyorum.????bi bakar mısınız?

Cikokaka

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2015
390
164
23
kızlar ben 4 aya hamilelik planlıyorum fazla bı 8 ,10 kilom var rahat onu vermeyı dusunuyorum onu gectım. en buyuk korkum hamılelıkte cok kılo almak ve catlamak .. sızler kac kılo aldınız almamak için ne yaptınız. bana dereyı gormeden paçayı sıvama demeyın ınanın bu korkular da hamıle kalmamama etken. baska nedenlerde var tabı am buda bı neden.Annemde catlak var karnında hemde bayaaa. bende catlamaya cok musaıtım. bacagımda belımde var. derım cok kuru ve ınce. bole olupta onlem alıp catlamayan var mı??

selam. ben hamılelıgımde 10 kılo almıstım mıde bulantılarım cok olmustu .. catlaklar ıcın yağ kullan duzenlı olarak popo ve goguse bende olmadı. hergun surdum. tabı kıloyla alakalı bırazda. hareket etmelısın bool bol yurudum o yuzdenmı ne bebeım erken geldı :))

tamamen bünye biliyor musun? tabii yemene dikkat et ama hamilelikte kilo yapıyla alakalı. Ben ilkinde 10,ikincisinde 7 kilo aldım,ve öyle bir yerim ki aklın şaşar

Hahah kiyamam sana ben

Ben hamileliğimde 8 kilo aldım. İlk 4 ay hiç kilo almadım. Ama devamlı yediklerime dikkat ettim hemde normalden zayıf olduğum halde. Doktorum hamur işi ve tatlıyı yasakladı çok az yedim. Canım isterse günde 1 porsiyon tatlıyı geçmedim genelde. Annemde çok çatlak olmuş bende de olur diye düşünüyordum ama hiç olmadı. Ama 8 aylık doğum yaptım son 1buçuk ayda çatlağım olur muydu bilmiyorum :)

Sezeryan mi oldun cnm ya öf çatlamak istemiyorum hicc.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…