kızlar ben 4 aya hamilelik planlıyorum fazla bı 8 ,10 kilom var rahat onu vermeyı dusunuyorum onu gectım. en buyuk korkum hamılelıkte cok kılo almak ve catlamak .. sızler kac kılo aldınız almamak için ne yaptınız. bana dereyı gormeden paçayı sıvama demeyın ınanın bu korkular da hamıle kalmamama etken. baska nedenlerde var tabı am buda bı neden.Annemde catlak var karnında hemde bayaaa. bende catlamaya cok musaıtım. bacagımda belımde var. derım cok kuru ve ınce. bole olupta onlem alıp catlamayan var mı??
Maşallah cnm o zman sanaâaatamamen bünye biliyor musun? tabii yemene dikkat et ama hamilelikte kilo yapıyla alakalı. Ben ilkinde 10,ikincisinde 7 kilo aldım,ve öyle bir yerim ki aklın şaşar
Hahah kiyamam sana benselam. ben hamılelıgımde 10 kılo almıstım mıde bulantılarım cok olmustu .. catlaklar ıcın yağ kullan duzenlı olarak popo ve goguse bende olmadı. hergun surdum. tabı kıloyla alakalı bırazda. hareket etmelısın bool bol yurudum o yuzdenmı ne bebeım erken geldı :))
Sezeryan mi oldun cnm ya öf çatlamak istemiyorum hicc.Ben hamileliğimde 8 kilo aldım. İlk 4 ay hiç kilo almadım. Ama devamlı yediklerime dikkat ettim hemde normalden zayıf olduğum halde. Doktorum hamur işi ve tatlıyı yasakladı çok az yedim. Canım isterse günde 1 porsiyon tatlıyı geçmedim genelde. Annemde çok çatlak olmuş bende de olur diye düşünüyordum ama hiç olmadı. Ama 8 aylık doğum yaptım son 1buçuk ayda çatlağım olur muydu bilmiyorum :)
Evet sezeryan oldum. İlk başta bitkisel bi yağ karışımı aldım biraz kullandım ama toplasan 4-5 kere sürmüşümdür.Sezeryan mi oldun cnm ya öf çatlamak istemiyorum hicc.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?