- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
-
- Konu Sahibi castleinthesnow
Size burçların çok mantıklı bir açıklamasını yapabilirim.Burç diye bir şey yoktur. Hepsi saçma sapan şeylerden ibaret. Çok takmamanızı öneririm.
Size burçların çok mantıklı bir açıklamasını yapabilirim.
Bana kazandıracağı bir şey yok ama en azından öyle bir şey yok demek yerine, ben inanmıyorum dersiniz.
Polemik yaratmak amaçlı demiyorum ama insanın araştırmadığı ya da bilmediği bir konu hakkında kesin hüküm vermesi sizce de cahillik değil mi?İlginiz ve açıklama isteğiniz için teşekkür ederim fakat buna gerek duymuyorum. Ne dediğimi de gayet iyi biliyorum. İyi geceler.
Ben Balik burcuyum, okuz burcunu kendime cekiyorum, olur mu?
Polemik yaratmak amaçlı demiyorum ama insanın araştırmadığı ya da bilmediği bir konu hakkında kesin hüküm vermesi sizce de cahillik değil mi?
Cevap vermeniz gerekmiyor bu soruma, sadece düşüncemi söylemek istedim.
Tepki olarak da görmeyin lütfen.
İyi geceler.
Araştırmadığımı ya da bilmediğimi nereden çıkardınız acaba? Siz de böyle konuşarak hakkımda kesin hükümler veriyorsunuz. Bu durumda siz de "cahil" oluyorsunuz öyleyse. Ama merak etmeyin, başkalarının "cahilliği" beni ilgilendirmiyor sizi ilgilendirdiği gibi.Polemik yaratmak amaçlı demiyorum ama insanın araştırmadığı ya da bilmediği bir konu hakkında kesin hüküm vermesi sizce de cahillik değil mi?
Cevap vermeniz gerekmiyor bu soruma, sadece düşüncemi söylemek istedim.
Tepki olarak da görmeyin lütfen.
İyi geceler.
İyiyim teşekkür ederim.: )))))
görüşmeyeli nasılsın?: )
Dikkat ederseniz ben size bir soru yönelttim, hüküm vermedim. =)Araştırmadığımı ya da bilmediğimi nereden çıkardınız acaba? Siz de böyle konuşarak hakkımda kesin hükümler veriyorsunuz. Bu durumda siz de "cahil" oluyorsunuz öyleyse. Ama merak etmeyin, başkalarının "cahilliği" beni ilgilendirmiyor sizi ilgilendirdiği gibi.
İyiyim teşekkür ederim.
Sen nasılsın? =))
Pekala, harcadığınız enerji için sağolun. Kusura bakılacak ciddi bir şey olmadığı için kusura bakmadım, sorun yok. İyi günler.Dikkat ederseniz ben size bir soru yönelttim, hüküm vermedim. =)
Saldırı şeklinde savunmadan çıkmadan sizinle uzlaşamayız zaten.
Her neyse, iletişim tarzımız sizinle pek uymuyor.
Bu durumda birbirimize saygı duymaktan başka çaremiz de olmadığına göre, tartışmaya gerek yok sanırım.
Kusura bakmayın.
Ahaha benim burçdaşım güzel konu açmışsın :)Ben yengec burcuyum bu zamana kadar oyle cok kisiyle gorusmedim daha once erkek arkadasim olmadi zaten 4 kisiyle falan gorustum 3u de yengec burcuyduBu arada ben de yengecim ama hic anlsamadim ucuyle de cok dengesizlerdi. Sizde var mi bu egilim benim gibi hep yengec erkegini bulma gibi