Gelinlik Modelleri kızlar belki fikir olur buda bnm gelinliğim...

semu_55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2010
264
1
46
İstanbul
kızlar son provadaydık.. askıları incelip inci ile süslenicek... bi kaç daha bişi eklenip hazır olucak belki sizede bi fikir kaynağı olur....

öaltepe kartal pendik tarafında oturanlar varsa ben gelinliğimi maletepe diktirdim çok uyguın fiyata... bilginiz olsun.. :)))

tşk ederim arkadaşlar.... papatya gelinlik normalde straplez ama bnm fazlalıklar tutmadığı için askı koydrdum..:)))

çok beğendim canım gelinliğini ama arkandakı gelinlikte çok hoş model olarak arkadaşlara fikir olabilir oda

maltepede güven iş merkezinde sıla moda evi.. küçücük bi dükkan anne kız dikim yapıyolr ve çok sıcak insanlar...

gelinlik çok hoş. ama askıların çok güdük kalmış. dekolteyi biraz daha aşağı çekme imkanın varsa iyi olur. eğer yoksa ince değil de biraz daha kalın ama tek askı düşün bence. mutluluklar.

gelinlik çok hoş. ama askıların çok güdük kalmış. dekolteyi biraz daha aşağı çekme imkanın varsa iyi olur. eğer yoksa ince değil de biraz daha kalın ama tek askı düşün bence. mutluluklar.

zaten canım son provadaydı... askılar ölesine konuldu inecik olcak üstü inci ve taşla süslenecek... aynı şekilde duvağımda... daha bitmedi gerçi... önümnüzdeki hafta bakıcm bende:))

zaten canım son provadaydı... askılar ölesine konuldu inecik olcak üstü inci ve taşla süslenecek... aynı şekilde duvağımda... daha bitmedi gerçi... önümnüzdeki hafta bakıcm bende:))

Hayırlı olsun canım, çok yakışmış. Yalnız ön kısmı biraz fazla yukarda gibi geldi bana da. bilmiyorumkismile

banada biraz yukarda gidi geldi acaba askılardan dolayımı öyle durduki
ama genel olarak cok hos sizede cok yakısmıs masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…