kızlar beliim çokkkkk ağrıyor.....

esraseyhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
471
0
şiddetli bel ağrısı çekiyorum. şuanda yazarken bile zorlanıyorum.öğretmenim .günde 6 saat ayaktayım.bugün boş günüm.yürüyüş çok yapamıyorum.okul çok ama çok yoruyor.bel ağrısını gidermek için başka ne yapılmalı acaba?

bol bol dinlen diycem ama mumkun olmuyo heralde,fakat dinlenmek iyi gelir,bunlarda hamileligin muzurluklari,katlanicaz artik,yerimseniben

Geçmiş olsun ve sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum öncelikle....

Ablam 7 aylık hamile ve öğretmen. O da çok ciddi bel ağrısı,sırt ağrısı çekiyor...

1- Belli bir pozisyonda uzun süre kalmamak.
2-Sırt esneten bazı hareketler var hamilelere tavsiye edilen onları yapmak( netten rahatça bulabilirsiniz)
3- Masaj ,
4-Yatarken dizlerin altına yastık koymak yapılabilecek tedavilermiş.....

Tabi hiç biri kesin çözüm olmuyor.. Bir süre rahatlamanız için... gebeliğin son üç ayı için böyle şikayetler kemikler doğuma hazırlandığı ve esnediği için normalmiş...

bencede dinlen ben dinlendiğim halde ağrıyo belim ve kalcama ağrı çok vururyo benim daha 2,5 aylık ama ilk başlar çok şiddetli ağrıdı biraz geçmeye başladı inşallah seninde gecer canım.

cnm merhaba...

aynı dert bende de war 1 aydır...31 haftalığız..dün kontrolüm vardı,,,doktora bastıra bastıra soruorum bu bel ağrım nolcak die normal dio :sinifsinif: bebeğim haftasına göre biraz fazla kilolu..annesi de fazladan alıncaaa yerimseniben normal sınıfına girio işte ...

uyurken dönemiyorum bile...ama napıım azcık kaldı sbredicem ama nasıl bimiom..hareket etsem de fayda yookkk dinlensem de,,,katlancaz sanırım kafamçokkarıştı

ay kizlar valla hic sormayin ya bende bu konu hakkinda topik acacaktim! yaa kizlar belim acayip agriyor. bi 5 dk ayakta is yapsam ölüyorum agrisindan ve sag kalcama vuruyor. sirtim desen öyle! agliyacak gibi oluyorum yaaa.... nolacak böyle 6.ayima girdim! offff offff :KK43:

X