• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kızlar Beğendiğim Gelinlik Sizce Nasıl ???

butterfly_07_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
41
0
36
Antalya
İlk nette gördüğüm zamandan beri çok hoşuma gitmşti denedimde yakıştığını sölediler ama yine de bilemedim :44: sizinde fikrinizi almak istedim

$HGB0020(1).jpg $HGB0020(2).jpg

Ben begendim walla :) keske üstünde de görebilsek süper olurdu..
gayet sade ama aynı zamanda süslü :))

Çok teşekkür ederim kızlar :61: Çok abartıdan yana olmadığım için ve alt kısmı biraz hareketli düşündüğümdn buna sıcak bakıorum.
Foto çektirmediler yasak oldğndan almaya karar verdğimde sizlerle paylaşırım inşallah bel kısmım ince oldğndan tam oturdu güzel oldu aslnda.. Allah gelnlk seçenlere kolaylık versin zormş gerçktn

benim bunun üstü taşlısı kırık beyazıydı bence beğendin şeyi başkalarına sorma sonra senin hevesini krıyorlar bide

içine sinen olmuyor ne hoşuna gittyse onu al GElinlik giyiLdiğinde farklı duruyor

resimdeki gibi olmuyor ondan kendin giy kendin al

bi ömür mutluluklar.

$a.jpg

bu benm gelinliğim çok sevdiğim başka gelinlik vardı düğünde olumsuzluk lar oluyor bunu aldım ama çok ta kötü değil

özel dikim izmir gelinliği 2.000 tl ALDIM

ben askı diktirmiştim snede öyle yap kına kıyafetim kabarıktı askısızdı rezil olcam diye oynayamadım çekiştirmekten üst tarafı

ama gelinliğe iyiki askı yaptırmışım düşmez çok sıkıydı ama yinede garantiye aldım işimi :1:

Eki Görüntüle 372148

bu benm gelinliğim çok sevdiğim başka gelinlik vardı düğünde olumsuzluk lar oluyor bunu aldım ama çok ta kötü değil

özel dikim izmir gelinliği 2.000 tl ALDIM

Çok yakışmış sana :) İnşallah sağ salim bebeğini de kucağını alırsın darısı bizlere inşallah :16: Bende çok kafamı yordum bu gelnlk yüzünden bikaç kişinin de fikrini almk istedm içime çok sindi aslında.. Düğünde olumsuzluklar derken ne gibi şeyler oluyor canım

sen beğeniyorsun kimse beğenmiyor felan bide karşı taraf maddi yönden tatsızlık çıkarınca öle oluyor...

ALllah tan ben öle giyime şuna buna önem vermem kendi düğünüm hiç olmamış gibi hissediyorum :1:

bence önemli olan düğün değil mutluluk rabbim bi ömür boyu mutlu nasip etsinde gerisi boş amin cnm darısı sana :1:

sen beğeniyorsun kimse beğenmiyor felan bide karşı taraf maddi yönden tatsızlık çıkarınca öle oluyor...

ALllah tan ben öle giyime şuna buna önem vermem kendi düğünüm hiç olmamış gibi hissediyorum :1:

bence önemli olan düğün değil mutluluk rabbim bi ömür boyu mutlu nasip etsinde gerisi boş amin cnm darısı sana :1:

Amin canım çok saol :16: keşke senn gibi olabilsem bende acayip kafama takıorm en ufak ayrıntıyı bile.. herkes sen böle gidersen çok yaşamzsın diolar :)))))))
Sonuçta herkes bi şklde evlenio dediğin gibi önmli olan bi ömür mutlu huzurlu yaşamak allah herksn mutlulğnu daim eder inşallah
Bu gelnlk normalde 2.500 fiyatı ama indrimde olduğu için 1.700 e düşmüş ve yaknda indrimde bitecek sonradan üzülmek istemiorm keşke alsaydm diye fiyat artınca almkta olmaz çünkü nişanlm şimdi gidelm alalım diyo ya indirimi yakalıcam ya da bu gelnlkten vazgeçicem :44:

çooooooook sevdiysen hemen kaçırma al derim çünki içine sinmez insanın kolay kolay herşey :)

Back