• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Kızlar, bebişlerinizin birinci yaş günü pastasını nerede yaptırdınız?

pamukannesi

Göründüğün gibi değilsen,hiç görünme daha iyi...'
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
3.807
1.161
173
evet kızlar, oğlumun doğum gününde pastasını nerede, hangi pastanede yaptırabileceğim konusunda bi fikrim yok.. sizler neree yaptırdınız ve memnun kaldınız mı?

ben maya pastanesinde yaptırdım özsütün katalogunda 1 seklınde bır pasta begenmıstım aynısının mavısını yaptırdım,seker hamurluydu ve coook guzeldı tavsıye ederım yeride balgatta

bende kocaelide oturuyorum burada güzel pasta yaptırabileceğim bir yer var mı bana da yardımcı olursanız sevinirim

İstanbul da olanlar için Sevil Hanım harika pastalar yapıyor, 0537 658 78 04 ve bahçeşehir 532 243 30 49. Kendi web sayfasıda var ama burada link vermeyeyim google da sevilla pasta diye aratınca görebilirsiniz.

arkadaslar kızım bu c.tesi 1 yasına giriyor.acil dogum günü kostümü arıyorum.sadece 1 günlügüne ödünç vermek isteyen arkadaslar varsa cok mutlu olurum

Back