selam kıslarrrr:)
valla benimde kızım olacak çarşıya çıktıkça kız çocukları için olan şeyleri görünce kafayı yiyorum bana da annemle kayınvalidem diyo alma küçük küçük çabuk büyüyo bebekler zaten bir sürü hediye gelir diyolar ama napıyım bazen dayanamayıp alıyorum:)
ablam , görümcem , kuzenlerim ve teyzem sağolsun her gün bişeyler alıp geliyolar.
olanların listesini yazıyım bende belki eksik tamamlamak isteyen olur.,insanın düşününce aklına gelmiyo:
15 tane iç tulum,bacakları olmayanlardan
10 çift çorap,
5 tane şapka(bebekler en çok kafalarından üşürmüş aklınızda bulunsun)
2 tane biberon biri yatık , bu arada en sağlıklılar cam olanlar
2 tane emzik
4 çift eldiven
10 tulum (farklı aylara göre)
1 tane patik
1 tane spor ayakkabı:))ayakkabıda değil işte şu adidasın patik tipi olanlar varya ondan
1 fenerbahçe forması :))
1 tane hastane çıkışı için takım
ev gezmeleri için 5 takım
2 tane elbise
1 polar battaniye
1 yün battaniye(canım teysem örmüş elleriylee)
omuz için tükürük bezi(gaz çıkartırken omzuna seriyosun kusarsa yada tükürük çıkartırsa çok işe yarıyomuş)
4 tane alt açma çarşafı
1 tane alt açma minderi
1 yelek
emzirme mendili
10 taneden fazlada altı patikli 2 parça takımlar varya , onlardan var.
daha aklıma gelmiyo :)
şimdi araba alıcaz pusetiyle birlikte
karyola almayı düşünmüyoduk benim bebeklik sepetim var,benim ve 7 kuzeniminde büyüdüğü:)
annem onu süsleyip hazırlayacaktı , kayınpederim karyolasız olurmu hiç dedi
mecburen karyola bakıyoruz şimdi , neten bakıyorum sürekli ama çok klasik hepsi,bizde model çizdik bi tane eşimle tanıdığımız bi mobilyacı var oan yaptırıcaz sonradan tek kişilik karyola olanlardan yaptırıcaz 2 kere masraf olmasın diye:)
geri kalan eksiklerimizide yavaş yavaş tamamlıcaz işte
çok zevkli bi alışveriş allah hepimize maddi imkan versinde istediğimiz herşeyi alabilelim çünkü bebek eşyaları anormal pahalı:s