Kizlar bebekleriniz tekmelediğinde caniniz bazen yaniyormu?

TRAKYALI

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
1.085
19
5. Ayimi geçen hafta bitirdim zaten bebeğimin hareketlerinide belirgin olarak yaklaşik 2 haftadan beri hissediyorum aslinda onun orda kipirdadiğini hissetmek mükemmel bişi ama tabi bazen tekmelediğinde resmen ağri hissediyorum ve bide utanmadan kalin barsağimida tekmeliyo ve kalin barsağimi tekmelediğinde tekmesini resmen afedersiniz ama anüsümün etrafinda hissediyorum,sizin yaramazlarda böyle yapiyomu ve arasira bu aylarada ağri hissetmek normalmi.benim yaramaz kizim daha şimdiden böyle yapiyosa acaba bir kaç ay sonra napar bilmem.aslinda o orda dursunda ben aciyada raziyimm.

Aynen anlattığın gibi ben de en çok barsaklarıma(hatta anüse) vurduğunda ağrı hissediyorum.Mideme ve yumurtalıklarıma doğru vurduğunu da ayrı ayrı hissedebiliyorum artık.N'apalım katlanıcaz bir kaç ay daha.Onların amacı egzersiz yapmak ,bizim canımızı yakmak değil aslında:emir_bebek:

5. Ayimi geçen hafta bitirdim zaten bebeğimin hareketlerinide belirgin olarak yaklaşik 2 haftadan beri hissediyorum aslinda onun orda kipirdadiğini hissetmek mükemmel bişi ama tabi bazen tekmelediğinde resmen ağri hissediyorum ve bide utanmadan kalin barsağimida tekmeliyo ve kalin barsağimi tekmelediğinde tekmesini resmen afedersiniz ama anüsümün etrafinda hissediyorum,sizin yaramazlarda böyle yapiyomu ve arasira bu aylarada ağri hissetmek normalmi.benim yaramaz kizim daha şimdiden böyle yapiyosa acaba bir kaç ay sonra napar bilmem.aslinda o orda dursunda ben aciyada raziyimm.

senın kızın bnmkınden daa yaramaz demekkıkaydirigubbakcemile3bebiş buyudukce yaptıgı baskı artıo,tekmelerin acısıda artıo:) ama benimki son zmnlarda daha cok acıtmaya baslamıştı.demek yaramaz bı bebiş olacakkaydirigubbakcemile2:nazar:

senın kızın bnmkınden daa yaramaz demekkıkaydirigubbakcemile3bebiş buyudukce yaptıgı baskı artıo,tekmelerin acısıda artıo:) ama benimki son zmnlarda daha cok acıtmaya baslamıştı.demek yaramaz bı bebiş olacakkaydirigubbakcemile2:nazar:
hiç sormaya aman cani yerinde dursunda napalimm.

canım benim sadece sayılı günlerim kaldı doğumuma allah nasip ederse tabii ama inan bana benim oğluşumda daha 4. ayım bittiğinde hareketlerini hissettirmeye başlamıştı bana ve hala içimde kıpır kıpır... bazen öylesine hareket ediyor ki maşallah ben oturduğum yerden kalkmakta hatta yürümekte bile zorlanıyorum ama onlar için herseye değer değil mi güzel anne adayları....?
allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah....

ben 26. haftamı bitirdim, 5. ayımda hafif hafif vurmalarını hissederken şimdi sanki kolunu bacağını dışarı çıkarmak istercesine kuvvetli tekmeler atıyor kızım. Dediğin gibi duruş pozisyonuna göre değişiyor bebeğin, bazen anüsümden, bazen vajinamdan, bazen midemden, bazen de belimden çıkacakmış gibi his veriyor. ama en favori hareketi idrar torbama vurması, işte o zaman hem hafif bir sızı, hem saniyelik idarar sıkışma hissi hissediyorum, Bazen kızım ne yapıyorsun orda diye kızıyorum ama yapmayınca da bu sefer merak ediyorum :)
Daha işin başındasın, bebişinin kilosu arttıkça bak neler yapacak sana annesi

ben de 5 aylik oldum..artik iyice tekmeliyor birkac ay once hafifti ama simdi kuvvetlenmeye ve dhaa cok hissettirmeye basladi...ama agri ypmiyor bende..

evet bizde 7.ayı doldurduk.artık bazı hareketleri acıtıyo.'ayy' diye zıplayıveriyom.ama tatlı bi acı.çok hoşuma gidiyo:emir_bebek:

canım benimki artık iç organları bırak yolda yürüke bi tekme resmen kaslarımı yırtacak gibi oluyo ama hep yapsın canım o benim

evet kesinlike öyel .bende 7. ayıma girdim kzıım tekmelerini çok net hissediyorum özellikle misafirlikteyken nedense hiç durmuyo maşallah. benimde çok hoşuma gidiyor tabi sağlıklı oldugunu hissetmek gibis varmı:)

evett hep yapsınn yeterki orda olduğunu hissedeyim.

ahhh annesi hele dahada büyüyünce korkutuyor bile kocaman oluyor benimkinin tekmeleri artık bazen yolda bile öyle savuruyorki tekmelerini oyy oyy oyy yerim onları hersşeye rağmen annelik çok güzel birşey.

Ya gerçekten kızlar büyüdükçe iyice acıtıyor uykumdan bile kaldırdı beni kaç kere ama insan iyi olduğunu herşeyin yolunda olduğunu anlıyor ve mutlu oluyor:)

X