H haticenurkse Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2024 26 2 24 Salı 19:58 Konu Sahibi haticenurkse #1 Kacinci haftada basladiniz alisverislere ve ne aldiniz
gelengiden Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2023 4.844 16.767 Salı 19:58 Konu Sahibi haticenurkse #2 Ben son iki hafta kala yapmıştım doğumda gerekli olanları geriye kalan her şeyi doğumdan sonra aldım
S Semosumm Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2020 1.841 7.806 40 Salı 20:01 Konu Sahibi haticenurkse #3 haticenurkse .!.: Kacinci haftada basladiniz alisverislere ve ne aldiniz Genişletmek için tıkla... Ilk cocugumda erkenden almıştım 8 aylıkken dogdu iyiki almışım dedim. Oglumdada 7 aylıkken aldım olurda 8 aylįk dogarsa diye oda 41 haftada dogdu
haticenurkse .!.: Kacinci haftada basladiniz alisverislere ve ne aldiniz Genişletmek için tıkla... Ilk cocugumda erkenden almıştım 8 aylıkken dogdu iyiki almışım dedim. Oglumdada 7 aylıkken aldım olurda 8 aylįk dogarsa diye oda 41 haftada dogdu
D denizlina Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Kasım 2024 15 2 33 Salı 21:00 Konu Sahibi haticenurkse #4 haticenurkse .!.: Kacinci haftada basladiniz alisverislere ve ne aldiniz Genişletmek için tıkla... Bence 4 veya 5 aylıkken başlanmali ki ben öyle yaptim hepsi birden alınınca çok masraflı oluyor ama her aya alınacaklar bölünürse sıkıntı olmuyor
haticenurkse .!.: Kacinci haftada basladiniz alisverislere ve ne aldiniz Genişletmek için tıkla... Bence 4 veya 5 aylıkken başlanmali ki ben öyle yaptim hepsi birden alınınca çok masraflı oluyor ama her aya alınacaklar bölünürse sıkıntı olmuyor
H haticenurkse Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2024 26 2 24 Salı 21:48 Konu Sahibi haticenurkse #5 Erken baslamakta sakınca varmi sizce 2.3 aylikken
Hasrtttcim 💕 Kayıtlı Üye 17 Aralık 2022 2.941 1.029 Salı 21:51 Konu Sahibi haticenurkse #6 haticenurkse .!.: Erken baslamakta sakınca varmi sizce 2.3 aylikken Genişletmek için tıkla... Bende 4 aylık hamileyim Aralık gibi yavaştan başlamayı düşünüyorum sizde öyle yapabilirsiniz bence
haticenurkse .!.: Erken baslamakta sakınca varmi sizce 2.3 aylikken Genişletmek için tıkla... Bende 4 aylık hamileyim Aralık gibi yavaştan başlamayı düşünüyorum sizde öyle yapabilirsiniz bence