Merhaba hamişler. ben 19+6 haftalık hamişim 2 gün öncesine kadar bebeğim çok hareket ediyordu ve çok kuvvetli hissediyordum ama 2 gün pek hareket etmiyor lütfen yardım edin
Merhaba hamişler. ben 19+6 haftalık hamişim 2 gün öncesine kadar bebeğim çok hareket ediyordu ve çok kuvvetli hissediyordum ama 2 gün pek hareket etmiyor lütfen yardım edin
Canım bu hissetme olayı çok cins bir şey. Eğer şu sıra biraz ani ve her zamankine göre fazla kilo aldıysan his azalabilir. Ayrıca şu kadar saat vs diye düşünme. Bebekler bazen zannedilenden daha uzun süre uyuyabiliyorlar. Bebek büyüdükçe hareketlerini daha net hissedeceksin. Ama yeri daraldığı için eskisi kadar hareket etmeyedebilir. Şu anda hareketlerinin sürekli olması için erken dönemdesin. Net olarak tüm hareketlerini 28. haftadan sonra hissedebiliyormuşuz. İçin rahat olsun. Çoook ama çok uzun süre hissetmezsen doktora gidersin. Umarım güzel ve sağlıklı bir şekilde atlatırsın bu dönemini :)