kızlar bebeğinizin hareketlerini kaçıncı haftada hissetmeye başladınız

moymalish

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
15
2
3
30
Merhaba hamişler. ben 19+6 haftalık hamişim 2 gün öncesine kadar bebeğim çok hareket ediyordu ve çok kuvvetli hissediyordum ama 2 gün pek hareket etmiyor lütfen yardım edin

Bende 19.haftada hissetmiştim,çok güzel bir duyguydu

Merhaba hamişler. ben 19+6 haftalık hamişim 2 gün öncesine kadar bebeğim çok hareket ediyordu ve çok kuvvetli hissediyordum ama 2 gün pek hareket etmiyor lütfen yardım edin
canım sakin ol.çikolata ye bolca sonra sakince otur ıkı saat ıcınde yne harekt etmzse doktora git

yemek yedikten bir saat sonra sol tarafina yat hareket etmiyorsa hemen doktora git... benim doktorum bu sekilde soylemisti

Canım bu hissetme olayı çok cins bir şey. Eğer şu sıra biraz ani ve her zamankine göre fazla kilo aldıysan his azalabilir. Ayrıca şu kadar saat vs diye düşünme. Bebekler bazen zannedilenden daha uzun süre uyuyabiliyorlar. Bebek büyüdükçe hareketlerini daha net hissedeceksin. Ama yeri daraldığı için eskisi kadar hareket etmeyedebilir. Şu anda hareketlerinin sürekli olması için erken dönemdesin. Net olarak tüm hareketlerini 28. haftadan sonra hissedebiliyormuşuz. İçin rahat olsun. Çoook ama çok uzun süre hissetmezsen doktora gidersin. Umarım güzel ve sağlıklı bir şekilde atlatırsın bu dönemini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…