Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım bende 18.haftda hissettim ama şuan 19+6 çok az hareket ediyor ve eskiden çok kuvvetli diBende 19.haftada hissetmiştim,çok güzel bir duyguydu
canım sakin ol.çikolata ye bolca sonra sakince otur ıkı saat ıcınde yne harekt etmzse doktora gitMerhaba hamişler. ben 19+6 haftalık hamişim 2 gün öncesine kadar bebeğim çok hareket ediyordu ve çok kuvvetli hissediyordum ama 2 gün pek hareket etmiyor lütfen yardım edin
Teşekkür ederim canım.canım sakin ol.çikolata ye bolca sonra sakince otur ıkı saat ıcınde yne harekt etmzse doktora git
Canım bu hissetme olayı çok cins bir şey. Eğer şu sıra biraz ani ve her zamankine göre fazla kilo aldıysan his azalabilir. Ayrıca şu kadar saat vs diye düşünme. Bebekler bazen zannedilenden daha uzun süre uyuyabiliyorlar. Bebek büyüdükçe hareketlerini daha net hissedeceksin. Ama yeri daraldığı için eskisi kadar hareket etmeyedebilir. Şu anda hareketlerinin sürekli olması için erken dönemdesin. Net olarak tüm hareketlerini 28. haftadan sonra hissedebiliyormuşuz. İçin rahat olsun. Çoook ama çok uzun süre hissetmezsen doktora gidersin. Umarım güzel ve sağlıklı bir şekilde atlatırsın bu dönemini :)Merhaba hamişler. ben 19+6 haftalık hamişim 2 gün öncesine kadar bebeğim çok hareket ediyordu ve çok kuvvetli hissediyordum ama 2 gün pek hareket etmiyor lütfen yardım edin
Canım doktora gittin mi peki?Ben 22 haftaligim hala hareket hissetmedim
2 hafta sonra kontrolün varCanım doktora gittin mi peki?
Benimde ilk gebeliğim ama hissediyorum sık olmasada. Üçlü test yaptirdin mi yada 4D ?2 hafta sonra kontrolün var
İnternette okuduğum kadarıyla ilk gebelikte 22-23 te hisse de biliniyormuş