Vitamin, balık yağı vs veriyor musunuz?Biz prematüre doğduk 33 haftalık . 2 kilo boy 45. Malesef yaşıtlarımizdan geri kaldık. Şuan 14 aylık 8 buçuk kilo boy 75. Sizlerde durum nedir. Önerileriniz var mi.
Ayy ayniymisiz 33 haftalık doğdu şuan 14 aylık 8.600 kilo 79 boyBiz prematüre doğduk 33 haftalık . 2 kilo boy 45. Malesef yaşıtlarımizdan geri kaldık. Şuan 14 aylık 8 buçuk kilo boy 75. Sizlerde durum nedir. Önerileriniz var mi.
D vitamini veriyorum. Balık haftada mutlaka yediriyorum. Yüzme için yaşı tutmuyor ama spa merkezleri var ona götürüyorumVitamin, balık yağı vs veriyor musunuz?
Yüzme kursuna başlatın
Biraz daha büyüyünce kas-iskelet sistemini destekleyici geliştirici sporlar yaptırın
Haftada 3 gün balığın siyah etini yedirin
Bu ay kontrolümüz var. Doktrorumuzla konuşup endokrini uygun görürse götüreceğim inşallahEndokrinolojiye gidip tahlil yaptırmalısınız
Hormonlarına bakılıp ona göre büyüme hormonu verebiliyor doktorlar
Yaş ilerledikçe ara açılıyor ne kadar erken o kadar iyi. Belki de hormon sorunu yoktur sadece takviye gıdalar ile açık kapanır.
Evet haklısınız. Ben kabullendim artık. Farkındaysanız öneriniz var mı diyerek soru sordum. Önerilerilere açığım. Arkadaşlarım sağolsun birçok bilgi veriyor buradan. Bizim gibi olan bir çok insan var. Belki bilmedigim birşey vardır ve bu sayede öğrenebilirim. Araştırıyorum. Bilgilenmeye çalışıyorum. Doktoruma sorup öneri alıyorum. Teskkur ederim demkki bir çok konuma denk gelip bana yardımcı olmuşsunuz sağolunAyda bir ayni konuyu aciyorsunuz. Sizce de cocugunuzu oldugu gibi kabullenme zamani gelmedi mi? Siz de biliyorsunuz premature dogmus bir bebek icin boyu kilosu normal. Premature olmasa bile normal sinirlar icinde. Tahlilleri de yaptirmistiniz diye hatirliyorun. Surekli bu konuya takik olmak sukursuzluk oluyor artik.
Maşallah Allah bağışlasın. Raporlu mama kullandiniz mi. Biz o mamayla birazda olsun kendimize geldik.Ayy ayniymisiz 33 haftalık doğdu şuan 14 aylık 8.600 kilo 79 boy
Balığın siyah etini yemesi lazım, hani palamut balığında siyah bir bölüm vardırya orayı meselaD vitamini veriyorum. Balık haftada mutlaka yediriyorum. Yüzme için yaşı tutmuyor ama spa merkezleri var ona götürüyorum
Benim oglum da 2150 gram 43 cm dogdu, su an 13 aylik 75 cm 9 kilo. Buyume hormonuna 2 yasindan sonra bakiyorlar bildigim kadariyla ve bir eksiklik varsa da ilaca daha uzun sure baslanmiyor. Bunun disinda bir mucizesi yok bu isin. Dengeli saglikli beslendikten sonra boy %90 genetik bir olay. Kaldi ki kimi bebekken hizli uzar sonra yavaslar, kimi tam tersi olur. Oneriyle boy uzatma sansiniz yok. Bu olayi uzaklastirin bence artik kafanizdan.Evet haklısınız. Ben kabullendim artık. Farkındaysanız öneriniz var mı diyerek soru sordum. Önerilerilere açığım. Arkadaşlarım sağolsun birçok bilgi veriyor buradan. Bizim gibi olan bir çok insan var. Belki bilmedigim birşey vardır ve bu sayede öğrenebilirim. Araştırıyorum. Bilgilenmeye çalışıyorum. Doktoruma sorup öneri alıyorum. Teskkur ederim demkki bir çok konuma denk gelip bana yardımcı olmuşsunuz sağolun
Verdiler ama asla içmedi kabul etmedi naptiysK hala aynı kilodyiz 8600Maşallah Allah bağışlasın. Raporlu mama kullandiniz mi. Biz o mamayla birazda olsun kendimize geldik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?