Bebek Beslenmesi Kızlar bebeğimin sürekli gaz problemi var ne yapsak olmuyo

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

bence kesinlikle elyaf yastıktan terliyordur canım. annem pusetimiz için alt açma minderi tarzı bi minder yapmıştı bize. onun çok terlettiğini farkettik. bi değiştir istersen..ama neden yastık kullandığını anlamadım.. gerek var mı

canım uyku setlerinin şu inceceik yastıkları varya ondan koyuyodum varla yok arası birşey ama dediğin gibi bir sürede yastıksız deneyeceğimbakalım nasıl olacak çok saolun kızlar ya iyiki varsınız

canım uyku setlerinin şu inceceik yastıkları varya ondan koyuyodum varla yok arası birşey ama dediğin gibi bir sürede yastıksız deneyeceğimbakalım nasıl olacak çok saolun kızlar ya iyiki varsınız

canım ya bence yastık da koyma ben daa yeni yeni yastık koyuyorum kızıma 5 buçuk aylık kızım bu arada arkadaşımın da şikayti vardı sninki gibi elyaf yastığı attı terleme kalmadı ...bi de a z ört terleyip üşürse daha kötü .hihoyyyt

canm hastenede kaldık biz uzun zaman zatüre olunca orda hep yastık koymuşlardı bende evde koydum ama şimdi yastıksız yatırdım baktım hiç ter yok inş hep böle olur dediniz gibi zaten ondan korkuyorum terletmeyim diye üstündede elyaf yorgan var olmazsa onuda kaldıracağım

zeynepciiim benim kızımında başı terliyor,şapkası ıslanıyor kalktığında doktora sordum normal dedi, yatağını ıslatacak kadar terler bebekler dedi,
ben yatarken sürekli kontrol edip terini siliyorum, artık eskisi kadar terlemiyor ama.

canım terini silincemi terlemiyor yoksa kendiğindenmi geçti

Benim kızın alnı terliyor ve terledi mi çok pis kokuyor.Annem olur mu öyle şey dedi ama kardeşim ve eşim de onaylayınca çok şaşırdı kadıncağız.
Ay bi de;bir gün yıkamadık,ertesi gün ayak parmakları kokuyodu-tatlicadiarzu-
Hergün yıkamasak kokuşçak çocukkaydirigubbakcemile3

Ben yastık koymuyorum kafasının altına.Bence gerek yok daha yastığa.

kızlar bende aralık annesiyim o kadar perişanımki yazamadım doğum yaptığımı benim 25 günlük ikizlerim var inanın gazlarından geceleri nöbetleşe bakıyoruz dilime bir şarkı doladım sürekli onu söylüyorum UYKUSUZ HER GECE yani anlatamam insan nekadarda yardım alsa bebeği ağlarken uyuyamıyor.Bende yastık kulanmıyorum doktorum gerek yok dedi.

:enbuyukkk:bebeklerin hayırlı olsun canım allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inş. insan işte hem yalnız hem ilk çocuğu olunca böyle oluyor demekki yavrum yastıktan terliyomuş şimdi baktımda gene ne teri var ne bişey inş burun tıkanıklığımızda ondandırda hemen geçer canlarım benim allah hepinizden razı olsun

Zeynep'cim en kısa zamanda bir buhar makinesi edinin bence.Bizim doktorumuz en başta onu söyledi.Buhar makinası yoksa boşa su kaynatmak gerekiyormuş bebeğin bulunduğu odada.Burun tıkanıklığı olmasın diye mutlaka buhar yapmak gerekir demişti.Makinayı alana kadar su kaynatıp durdum ama soğuk buhar makinası aldık,daha rahat oldu.Hiç burnumuz tıkanmadı Allah'a şükür.

benim de kızım terliyor ama aşırı değil ben ondan daha fazla terliyorum yani inanırmısınız normalde terleme nedir bilmezdm ama lohusayken yatagı ıslatıyorum terden gece kalkıp tüm kıyafetlerimi değiştiriyorum..çook terliyorum çook..buarada ben yastık koymuyorum boynu uzun olsun diye:) yastık olmasa da terleyebilir canım endişelenmene gerek yok bence..

benim buhar makinasından tuhaf bi koku çıkıyo canım yaa seninkinde de oluyor mu..sırf o yüzden kullanamıyorum yaa tefal marka benimki..

Benimki de tefal.İlk çalıştırdığında hafif plastik kokusu oluyor.Maksimumda bir süre çalıştır,geçiyor kokusu.Yeni olduğu için o koku.İçin rahat etmezse başka bir odada çalıştır bir süre.
Bu arada ben de çok terliyorum.Hele ilk günler felaket terliyordum.Şimdi o kadar değil.Emzirirken de terle birlikte üşüyorum.Garip.

Son düzenleme:
nettenmi aldınız buhar makinelrini kızlar kaç lira acaba

Bize dedemiz hediye aldı.Bilmiyorum ne kadar ödedi ama nette dışarıya göre çok daha ucuz bildiğim kadarıyla.

biz sinbo aldık. ben normalde biraz markaya önem veririm, saçmasapan markalara pek güvenmem ama doktor markaya çok takılmayın ucuz yollu bişiy alın dedi. 49 ytl heryerde var. performansı da gayet iyimiş.

Merhaba kızlar bende 2 çocuk annesiyim.kızım daha 35 günlük.Yazdıklarınızı okudumda.TRT 1 kanalında gördüm sanırım.Uzman bir doktor bu buhar makinalarının sağlıklı olmadığını söyledi.Sürekli çalıştıkları zaman evde bulunan mayt böceklerinin daha hızlı üremesini sağlıyormuş.Evde nemli bir ortam oluşunca mikropların üremesi daha kolaylaşırmış.Ya çok az kullanılmalı yada onun yerine evi havalandırmalı imiş.Ben size havayı temizlemenizi tavsiye ederim.Böylelikle nefes almaları daha kolay olur ve alerjik bir durumda oluşmaz.Tabi bu benim görüşüm.Gerisi size kalmış.Hepiniz evlatlarınızı güle güle büyütün.

Arkadaşlar benim oğluşum da çok gazlı son bir haftadır ve gün aşırı kakasını yapıyor.Her gün sabah 5te kalkıyoruz akşam 5'e kadar sadece 1 saat en fazla 2 saat uyuyor.Ayrıca bu saatler arası sadece emmek istiyor.Huzursuz gözükmüyor ama emmeyi bıraktırırsam deliriyor.Beni emzik yerine koyuyor galiba,bu arada her emmede dehşet heyecana kapılıyor ve cok gaz alıyor.Bu sefer gazı cıkarmaya calısınca tekrar meme istiyor,ağlıyor.Israrlı emmeler sonucu 5'te uyuya kalıyor ve son emmelerin gazı içerde kalıyooorr.Yani biz dehşet bir kısır döngüdeyiz.İMDAAATTT!!!!!!

öğütülmüş çörek otu yiyorum her gün bir çay kaşığı ,birde her gün yemeklerde kimyon kullanıyorum ara arada karnına sıcak uygulama yapıyorum çok iyi geliyor şu ara bebeğimin gaz sancısı çok az.sadece bir kaç gün gaz sancısından huzursuz olduk:)

Geçmiş olsun arkadaşım,
Benimde bebeğimin gaz problemi vardı Metsil damlayı günde 4 kere 8 er damla ağzına damlatıyordum, iyi gelmişti, ayrıca bebekler anne karnında anne sıcaklığına alıştıkları için, dış dünya nispeten soğuk geliyormuş, daha sıkı giydirmeye başladıktan sonra ağrıları azalmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…