Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesikızlar bebeğimin iştah sorunu var bebeğiniz hangi mamayı sevdi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
canım benım bebegım 2 aylık benım hıc sutum olmadı bız sma gold kullanıyoruz dr umuz anne sutune en yakın mama bu dedı hastaneden bıze bebelac vermıslerdı o oglumu kabız yapmıstı ama sma dan cok memnunuz ne kabız ne gaz sıkıntısı yasamadık gelısımıde gayet guzel ben tavsıye ederım
bebelac.similac,,aptamil,hipp hepsini denedim bişey farketmedi sadece sma ve herobaby kaldı..benimki de hiç almadı meme 4.5 aydır gece gündüz sağıp verdim ama artık sütüm azalıyo ve mamaya yükleniyoz hoş benim sütümü de iştahlı içmiyo 4.5 ayı geçtik hala 50 cc zor bitiriyoz