Bebek Beslenmesi kızlar bebeğimin iştah sorunu var bebeğiniz hangi mamayı sevdi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

3MELEKANNESI

ikinci çiçeğimiz yolda. .sağlıkla gel inşallah♥
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
6.511
59
158
kızlar bebeğimin iştah sorunu var bebeğiniz hangi mamayı sevdi....sadece en sevdiği yediği mama nedir nolur söyleyin..:16:

bebelac kullanıyoruz ama bebeklerin damak tadına kalmış.sen kullanmadan hangi mamayı sevdiğini bilemezsin ki....

kızlar bebeğimin iştah sorunu var bebeğiniz hangi mamayı sevdi....sadece en sevdiği yediği mama nedir nolur söyleyin..:16:

canım benım bebegım 2 aylık benım hıc sutum olmadı bız sma gold kullanıyoruz dr umuz anne sutune en yakın mama bu dedı hastaneden bıze bebelac vermıslerdı o oglumu kabız yapmıstı ama sma dan cok memnunuz ne kabız ne gaz sıkıntısı yasamadık gelısımıde gayet guzel ben tavsıye ederım

bebelac.similac,,aptamil,hipp hepsini denedim bişey farketmedi sadece sma ve herobaby kaldı..benimki de hiç almadı meme 4.5 aydır gece gündüz sağıp verdim ama artık sütüm azalıyo ve mamaya yükleniyoz hoş benim sütümü de iştahlı içmiyo 4.5 ayı geçtik hala 50 cc zor bitiriyoz :(

Nar suyu içince bebeklerde istah sorunu kalmiyor. 1-2 kasik içirin hergün. Dün doktoruma danistim olur vere bilirsin dedi. Hem kan yapar.

Back