- 26 Aralık 2016
- 658
- 416
- Konu Sahibi damlaainkorea
Kızlar ultrasonda bebiskomun bacağını açmasi için ne yapmaliyim? Ise yarayan yontemleriniz oldu ise okumak isterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
16 bitti 17ye gidiyoruz teyzesi :)kaç haftalık? yani ultrasona girmeden 20 dk önce tatlı yiyordum süt falan içiyordum hareketlensin diye :)
oy sağlıkla gelsin16 bitti 17ye gidiyoruz teyzesi :)
Allah razı olsun inşallah. Sizin bebiskonuz dogdu mu? Cinsiyeti ne oldu? Neler aserdiniz? Doğum yapan anneleri görünce heyecanlaniyorum , benim ilk hamileligim çok heyecanlıyım bu yüzdenoy sağlıkla gelsin
tabi benim kızım 2 yaşına bile geldi :)) ben pek bir şey aşermedim ama tatlıdan ve kahveden tiksinmiştim nerdeyse pek yiyemiyordum. Canım hep baharatlı ekşimsi şeyler çekiyordu. Patates kızartması falan çok çekiyordu :))Allah razı olsun inşallah. Sizin bebiskonuz dogdu mu? Cinsiyeti ne oldu? Neler aserdiniz? Doğum yapan anneleri görünce heyecanlaniyorum , benim ilk hamileligim çok heyecanlıyım bu yüzden
Oy Allah bağışlasın, Rabbim bahtını yolunu güzel etsin prensesin çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz içintabi benim kızım 2 yaşına bile geldi :)) ben pek bir şey aşermedim ama tatlıdan ve kahveden tiksinmiştim nerdeyse pek yiyemiyordum. Canım hep baharatlı ekşimsi şeyler çekiyordu. Patates kızartması falan çok çekiyordu :))
Kakaolu süt içmeyi düşünüyorumÇikolata tatlı vs ye canım.
Ay çok güldüm yiğidin malı meydanda olur mu diyorlar ya bazı kişilerin de erkek mesela ama hemen açmamış. Sizin kız mı acaba?Ay kesin kiz erkekler bildigimiz gibi bacaklar acik takiliyorlar gizleme falan yok
Yok erkek benimki ben fetal dna ile ogrendim ama 16. Haftada acmisti zatenAy çok güldüm yiğidin malı meydanda olur mu diyorlar ya bazı kişilerin de erkek mesela ama hemen açmamış. Sizin kız mı acaba?
Oy maşallah doğuma da az kalmış, kolay güzel bir doğum olsun inşallah sağlık ile kavuşunYok erkek benimki ben fetal dna ile ogrendim ama 16. Haftada acmisti zaten
Cok tesekkur ederim siz de saglikla kucaginiza alin insallahOy maşallah doğuma da az kalmış, kolay güzel bir doğum olsun inşallah sağlık ile kavuşun
Amin çok teşekkür ederimCok tesekkur ederim siz de saglikla kucaginiza alin insallah