Çocuk Hastalıkları kızlar bebeğim yataktan düştü :(( çok acil bakarmısız

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

brcsrkn

annesinin kuzusu
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
847
7
96
kızlar bugün bebeğimle yatakta uyurken o benden önce uyanmış, kalkıp düştü
sesini duyup kalktığımda yerde yüzünün üstüne düşmüş vaziyetteydi saat 10 gibiydi aldım kucağıma sakinleştirmeye çalışırken burnunu kanadığını gördüm acile gittik orada röntgen çekildi 2 saat hastanede bekledik
bişey çıkmadı aşırı kusma olursa tekrar gelin dediler
ben şuan çok korkuyorum birşey olursa diye dikkat etmem gereken noktalar nedir birşey olduğunu nereden anlayabilirim alnında hafif bir morlukvar düştüğüyerde 2,5 karış kadar yükseklikte boyundan büyük bi yerden düşmedi
şimdiden teşekkür ederim
:Saruboceq:

hemen hemen düşmeyen bebek yoktur gibi bişey..

korkmayın bi yürümeye koşturmaya başlasın zaten pat küt çarpıp duruyorlar..

kafanın arkasına düşmek tehlikeli..

morarmasıda iyi bişey bu arada aynı zamanda şişmesi..

slm canım benim bebeğim 8 aylıkken mama sandalyesinden kafa üstü yere çakıldı yüksekti baya çok şükür bişe çıkmadı 24 saat dikkat et hareletlerine
kusarsa tekrar götürürsün ama bişe olmaz inşallah geçmiş olsun

SaĞolun kızlar Şuan bıde vıcdan azabıda Çekıyorum ben uyuyordum dıŞım Çok aĞrıyor ılaÇ ıÇıp yattım oda benı sersemleŞtırdı demekkı uyanamadım sabah Çok ÜzÜlÜyorum valla
dedıĞım gıbı ınŞallah bıŞey olmaz
ama ŞÖle bı durumda var benım bebeĞım hep kusuyor yoĞun kusarsa ve hareketlerınde yavaŞlık olursa deĞılmı sızlerın demek ıstedıĞı Şuan keyfı yerınde oyun oynuyoruz ama Çok korkuyorum

birşey olmaz canım inş.benim oğlumda arka üstü düşmüştü ödüm kopmuştu allahtan bişe olmadı her bebek düşüyo işte bişekilde dikkat etsekde.oğlunu yanında yatırma bence onun için en güvenli yer kendi yatağı artık harektliler rahat rahat debelenerek uyumak istiyolar senin yatağından düşmesi normal buna dikkat et canım .ben bazen eşim olmuyo oğlumla beraber uyumak istememe rağmen sırf çok hareketli düşer die yatağından ayırmıyorum

inşallah olmaz canım ya bugün valla yüreğim ağzımda geziyorum her halde sabaha kadar uyuyamam beklerim başında uyumakta istemiyo bugün oğluşum bi uyudumu gece uykusuna yatıcak gece kalkmıcak muhtamelen bende dürtüp dürtüp uyandırmaya çalışırım herhalde :O)) ufff valla inşallah bişey olmaz kızlar ya artık bende yanıma almıcam yatıcak kendi yatağında napalım istesemde yok artık bitti yatak keyfi

kızlar buarada alnındaki morluk varla yok arası kadar az yok gibi

canım bişe olmaz korkma bu kadar gecede uyandırma çocuğu dr gitmişsiniz olsaydı bşe bu saate kadar tepki gösterirdi .içinin rahat olmaması normal çocuğu uyandırma arada bir kontrol edersin

canım şimdi uyudu ama huzursuz uyuyo gerçi kaçgündür bir huzursuzluğu vardı damakları çok ağrıo sanırım elleri hep ağızında sabah 10 da düştü bi 4 saat uyutmadım öğlen 2 de uyud 3,5 ta kalktı 5,5 ta uyudu tekrar 6 da kalktı uyumak istemdi çok
şimdide bu saat oldu anca uyudu hiç ağrı kesici falan vermedim acaba başı yada burnu ağrıyomudur versemiydimki dr verebilirsin demişti ama ben bi tepki gösterirde ilaç yüzünden anlayamam die vermedim birde arada bir kontrol edersin dedin ya canım uyandırmadan neye bakıcam nefes alışına ateşine nesine bakıcam arada

bence bebeğin artık dönüp kalkabiliyosa yanına alma yada duvar kenarına koy bence. çok hareketliler ne zaman ne yapacakları belli olmuyor.geçmiş olsun.

canım bende 3 aylıkken kızımı kayınvalidemle sallarken elimden bezin kaymasıyla bebeğimi düşürdüm alnını yere çarptı mosmor oldu doktoro gittik film çektiler kesinlikle birşey olmaz dedi ama 3 gün içerisinde gözlerde kayma fışkırtır tazda kusma olursa muhakkkak getir dedi bebeğim o günlerde esksi gibiydi birşey olmadı ben daha çok ilerde zeka ile ilgili takılıydım bebek düşmesi iyi değil diyorlardı ama çok araştırdım düştükten sonra ağlamıyorsa bayıldıysa beyne oksijen gitmiyormuş falan yani düşünce bayıldıysa tehlikeliymiş ben çoçuğumu düşürdüm hiçbir zman unutmıycağım bir acı hissettim hatta birazcık psikolojim bozuldu günlerce ağladım hala kendimi çok şuçluyorum ve hala hep düşcekmiş gibi geliyor yolda bile kucağımda tutmak dan korkar oldum hep yere bırakıyorum eşimin ailesi sürekli birşey olursa sorarız tarzında konuşuyolar zaten en büyük acıları ben çekiyorum birde bu sözler beni mafediyor içimi döktüm yani hala iyi değilim bebeğim 5 aylık unutmadığım bir acı birde bir sürü bebekler düşüyor hastaneler hergün bir sürü bebekler düşmüş şekilde geliyor demekki birşey olmuyor bizde bebekleri çok önemsiyoruz gözümüz gibi baktığımız halde herşeyler başımıza geliyor bazı kadınlar o kadar rahatki onların bebeklerine birşey olmuyor bence panik yapıp psikolojini bozma böyle şeyler çok oluyor bütün annelere sordum üzme kendini benim gibi ders almış olursun çok dikkatli olursun kendine ve bebğine iyi bak...

canım bebeğim halısız yere düştü ve hemen ağlamaya başladı iç çekerek ağladı çok korktu sanırım bende ağladım tabi hergün beraber yatıyoruz aslında bişey olmuyordu en ufak sesine kalkıyordum ama sanki bayılmış gibi uyumuşum işte olacak ya
çok korkuyorum hala bende senin gibiyim panik yapıyorum çok şükür bişey olmadı bu saate kadar Allahımın izniyle olmaz ama diyorum ya bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum düşmeyen bebek yok dediğin gibi ama beni burnunun kanması çok korkuttu röntgende bişey çıkmadı dr un dediğine göre

bak benim bebeğim resmen alnının üstüne düştü burnu kanasa daha rahat olurdum çünki beyin daha öenmli inan seni yerine ağladım ben hala o günü unutmuyorum ama bazende şöyle diyorum daha çok küçük yürümeye başlıycak belki olmadığım zamnlarda düşecek başına neler gelecek bu kadar yıpranmamam lazım uzun bir dönem var ilkinde mafoldum ikincisinde ne yapacağım inan hastanelerde neler var ne hastalar tabiki düşmemesi gerekiyordu düştü kaldıki çoçuğumu anneme bile bırakamayn ben kendim düşürdüm ev hanımı oldum çoçuk büyütmek elimle yetiştirmek için bence dayanıklı olmalıyız benim üstünden bir buçuk ay geçti inan bebeğe birşey olmadı ama ben çok mafoldum eğer bebeğin ağladıysa unutmaya çalış bende iz bıraktı kendii şuçlayıp duruyorum hala bence düşünme birşey olmıycak çok eminim tanıdığım çok düşenler var seni rahatlatmak için inanki demiyorum eminim birşey olmıycağına doktor o kadr emindiki birşey olmıycağına gülerek söyledi demekki böyle çok oluyor şimdi okadr iyi anlıyorum ki seni bende buraya konu açıp bir bebeğime bir yazılanlara bakıyordum ondan sonra her gördüğüme bebğin hiç düştümü falan diye soruyordum kaç gün uyumadım birşey olmıycak görüceksin..

bu arada düştüğünde keşke röntgen çektirmeseydim diye şimdi çok üzülüyorum boşuna radyasyon aldı ya anne olmak ne zor ..

canım çok sağol inan birazda olsa rahatladım yemek yemesi falan normaldi gün boyu uyku düzenide herzamanki gibi öğlen uyumak istemedi ki bu tarz durumlarda uyuklama eğilimi çok olurmuş
şuan gene uyanık mama için kalktı bende tekrar uyutmadım oyun oynuo gülüo sakin biraz ama oda uykusuzluktan sanırım
anne olmak çok zor gerçekten bi okadarda güzel ama dediğin gibi biraz boşvermeyi bilmeliyiz ama olmuyo işte bazen bazı annelere şaşıyorum bir boşvermişlik gidiyor
röntgen çektirmek istemesemde biyandanda iyi oldu die düşünüyorum baştan dr çektirmicekti anladığım kadıryla ama düştüğü yüksekliği söyleyince çektirdi bi bakalım dedi zaten hertarafımız baz istasyonu leptop ıvırzıvır herşey radyasyon dolu bu onun iyiliği içindi die çokta üzülmüyorum
bu saate kadar bişey yoktu sanırım bu saatten sonra Allahın izniyle bişey çıkmaz
burnunun kanaması iyi bişey sanırım vede hemen ağladığına göre beynine oksijen gittmiştir. kafasında kırık falan olsa röntgende çıkardı herhalde Allahım koruyor meleklerimizi

gecmıs olsun canım.gecen hafta benım bebegımde dustu.üstelik daha 2 aylık nasıl dustu bende anlamastım.çunku tahmın edrsın kı daha donemıyor bıle.burnunun üzerı hafıf yuzuldu ama cok sukur bısey olmadı.bebekler yetıskınlere göre daha dayanıklı oluyormus.en önemlii şey sakin davranmak.ama tabi davrnamıyo insan.kafayı yıyorum sandımeyvahedigeldismile

bana doktor dediki uyut emdir yedir uymamakla alakası yok dedi nerden çıkartınız sadece bebek uyusada gözlemmle yani uyanıkken daha iyi gözlemlersin diye deniyor o yani uyumak istemesi doğal bu arada rakadaşım geçmiş olsun 24 saat geçti artık korkma benim gibi psikolojini bozma olsa 4 saat içinde olur allah kazlardan bebeklerimizi korusun..

canım düştükten sonra ilk 3 saat önemliymiş ama ben 4 saat uyutmadım çok şükür 24 saat geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…