kizlar bebegim mamayi fazlami yiyor

okaNayla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
187
43
118
İstanbul
merhaba kizlar benim 1 bucuk aylik kizim var mama yiyor sutum hic yok denilcek kadar.az. dogdugunda 2 kilo 8 grdi simda bebegim 4 kilo 400 grm doktora goturdum cok kilo almis 4 saatte bir ver 90 cc dedi ama kizim doymuyodu sonra bidaha gtrdm bu sever normal aliyo kilo dedi 3 bucuk saatte ver ddi ama kizim 90 ccde doymuyo artik 120 cc yapip veriyorum 3 bucuk saatte doyuyo ve aglamasida olmuyo hatta 120 cc onu 4 saat bile guruyo sizce bu saatler ve 120 cc cokmu? doktora artik guvenemiyorum cunku kizim ac kaliyo.

Kilo alimi yavas dye dr bana infatrni onerdi + milupa veroyorum ama az yiyo...ozel br bankada calisiyorum iznmde yok br turlu istah acamadik ucrets iZn aldim ama sorun oluyo yabiki inann napcagimi sadirdim.bakici bakiyorum ...

3.5 aylik dogdugundan beri boyle en fazla 90 yiyor ama normalde 60 bile zor yani

aslinda kilosu normal dusuk degil uyurken yedirmeyi denedinmi mesela ben uyurken veriyorum gece veya bazen gunduz hic bisey anlamiyo yiyo hatta gazini bile cikariyorum uyurken hic bisey anlamiyo. uyurken bence bi dene derim bide calismama gibi imkanin varsa bence calisma cunku en iyi sen bakarsin evladina helede istahsizligi vaar diyosun onlar ilgilenmezler senn ilgilendigin gibi bir tutar iki tutar ucuncude sikilir vermez sende bebegin fazla yemedigi icin anlamssin kardesimden biliyorum oda bakicalrda buyudu ve sonuc dedigim gibi bence bunlarida goz onune almalisin allah hepimizin evladini korusun

ek gıdada zorla alıyor ama gercekten sızınkı fazla emzırsen bıle 3 saatte okadar sut veremezdın oyle dusun

3 saatte vermiorum 120 verdigimde 3 bucuk 4 u buluyo acikmasi ama 90 verdimmide kiyametleri kopariyo biboru cekince hala araniyo agliyo icim aciyo simdi besle uzmanlarina danismayi dusunuyorum bilgi alicam bebegime dogru yaptigimi sanarak zarar vermek istemiyorum

Yok canim cok degil zaten ilk siralar hizli kilo aliyorlar sonra yavasliyo kilo alimi cok veriyorum diye ac birakma yavrunu emzirmiyomussunda ne kadar isterse okadar ver zaten yedigi fazlaysa kusuyolar fazlasini

4 saatte birde iyidir emzirilen bebek iki saat yada bi saaatte bi emmnek ister mamada uzun sure tok tuttugun icin iyidir ama yinede bi dra danis

Benim bebeklerim 2-3 aylikken yaklasik 4 saatte bir 60 c mama iciyorlardi. Dr a bu kadar yeterlimi bebeklerim araniyor sanki acmi kaliyorlar dedigimde Dr bebeklerin emme refleksleri oldugundan surekli aranirlar dedi zaten ac olursa huzursuz olur demisti

benim bebeğim 3600 doğdu 1 aylıkken 5 kiloydu, senin bebeğin 2400 doğmasına rağmen arayı çabuk kapatmış 4 800 olmuş. aç kalmıyor bence gayet iyi.

çocuğu obez yapma 120 çok fazla sanki. ağlayıp aranmasına çare olarak emzik verebilirsin. kilo alışı normalse doyuyordur. sadece açlıktan ağlamaz ki bebekler.

Back