Çok normal 5 dış birden çıkarmıştı bebeğim çok zorlanmistik ama hepsi birden çıkmıştıbebeğim 7 aylık alt iki dişi 5-6 aylıkken çıktı 1 haftadırda üst dişlerini çıkarmaya çalışıyor ateşlendi falan çıktı çok şükür bi baktım bugün alttaki iki dişinin yanında dişler beyaz beyaz çok şaşırdım yani 4 diş birden çıkarmış bu normal mi ya yaşayanınız var mı
Çevremde hiç kimsenin bebeğinde böyle olmadığı için korktum açıkçası yeğenlerimde böyle değildi ama çok zor geçiyor gerçekten öksürük ve balgamda oldu ateşin dışındaÇok normal 5 dış birden çıkarmıştı bebeğim çok zorlanmistik ama hepsi birden çıkmıştı
Bebeğiniz soğuk algınlığı geçirmiş olabilir. Diş çıkarmayla öksürük ve balgamın bir ilgisi olmaz. Geçmiş olsun.Çevremde hiç kimsenin bebeğinde böyle olmadığı için korktum açıkçası yeğenlerimde böyle değildi ama çok zor geçiyor gerçekten öksürük ve balgamda oldu ateşin dışında
Bazı bebeklerde ishal bile oluyor benim bebeğimle yaşıt e arkadaşımın bebekleri de bu şekilde toplu çıkardı hep çok normal korkmayınÇevremde hiç kimsenin bebeğinde böyle olmadığı için korktum açıkçası yeğenlerimde böyle değildi ama çok zor geçiyor gerçekten öksürük ve balgamda oldu ateşin dışında
Evet ben yaşadım. Benim kızım 1 yaşında ve her diş çıkarması 4 er tane bizi perişan ediyor bu durum. Her seferinde hasta gibi oluyor burnu akıyor öksürüyor doktorlara gidiyoruz bişey yok diş diyorlar ve 4 dişide birden çıkartınca zorlanıyor haliyle. 8 aylıktı 4 tane aynı anda patladı şimdide 1 yaşında 4 tane daha patladı. Yavrular çok zorlanıyorbebeğim 7 aylık alt iki dişi 5-6 aylıkken çıktı 1 haftadırda üst dişlerini çıkarmaya çalışıyor ateşlendi falan çıktı çok şükür bi baktım bugün alttaki iki dişinin yanında dişler beyaz beyaz çok şaşırdım yani 4 diş birden çıkarmış bu normal mi ya yaşayanınız var mı
Böyle oluyor demi sonra ne kadar süre osnra diş çıkıyor kuzuÇok normal 5 dış birden çıkarmıştı bebeğim çok zorlanmistik ama hepsi birden çıkmıştı
Normal, kızım da öyle pespese çıkardı bir yaşında azı dişinin biri bile çıkmıştı ama çocukları çok yoruyor böyle çıkarmak. Karanfil yağı yapıp sürün diş etlerine rahatlatır. Birde diş çıkarken bagisikliklari düşüyor sanki, inşallah miniğiniz rahat çıkarır dişleribebeğim 7 aylık alt iki dişi 5-6 aylıkken çıktı 1 haftadırda üst dişlerini çıkarmaya çalışıyor ateşlendi falan çıktı çok şükür bi baktım bugün alttaki iki dişinin yanında dişler beyaz beyaz çok şaşırdım yani 4 diş birden çıkarmış bu normal mi ya yaşayanınız var mı
Ben dis göremiyorum yani üstte beyazlık olması lazım diye biliyorum siz dis etlerinin beyazligini mi gösteriyorsunuz pek anlamadımBöyle oluyor demi sonra ne kadar süre osnra diş çıkıyor kuzu
Benim kızın da böyle şişti ama cok zmaan aldı çıkarması şimdi mesela kızım cikriyor 3 dis birden üstten beyaz beyaz dişler belli her çocuk farklıdır ama dis ellerine bakacak olursak daha zamanı var gibiKuzu böyle oldu işte şişti diş eti hani merak ettim ondan attim
Tamam kuzu çok sağol yakın çıkar diyen oldu daBenim kızın da böyle şişti ama cok zmaan aldı çıkarması şimdi mesela kızım cikriyor 3 dis birden üstten beyaz beyaz dişler belli her çocuk farklıdır ama dis ellerine bakacak olursak daha zamanı var gibi
Evet ama daha da beyazlayacak orası anlıyorsunuz zaten o zmn benim oğlumun üst köpek dişleri çok zor çıktı üç ay boyunca böyle şişti indi şişti indi diğerlerini hiç anlamadım bileBöyle oluyor demi sonra ne kadar süre osnra diş çıkıyor kuzu
Merhaba benim kızımda çok huzursuz 1 haftadır ateşi olmuyor ama sürekli ağlıyor geceleri ağlayarak uyanıyor bakar mısınız diş mi çıkarıyor acababebeğim 7 aylık alt iki dişi 5-6 aylıkken çıktı 1 haftadırda üst dişlerini çıkarmaya çalışıyor ateşlendi falan çıktı çok şükür bi baktım bugün alttaki iki dişinin yanında dişler beyaz beyaz çok şaşırdım yani 4 diş birden çıkarmış bu normal mi ya yaşayanınız var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?