• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi kızlar bebeğim 3 gündür hiçbirşey yemiyor 10 aylık ne yapabilirim..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

beren34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
509
11
96
38
Diğer
3 gün önce grip olmuştu hiçbirşey yemiyor aşırı üzülüyorum 3 gündür doğru düzgün hiçbirşey yemedi herşeyi deniyorum gribi geçti sayılır hala yemiyor ne olur bir akıl verin 3 dişide geliyor ne kadar sürer bu yememek yada alışkanlıkmı yaptı n eolur akıl verin vitamin kullanıyoz nutri zinc diye oda açmıyır sanrıım iştahını çok korkuyorum doktor zaten zayıf demişti dahada zayıflıycak:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Allah sabır versin yemeyen çocuk çok zor.benim bebeğim 10.5 aylık o da diş çıkarıyor ve bu aralar sizinki gibi çoook iştahsız ağzını kilitliyor resmen.ama aç mama mama diye söyleniyor.
valla bir şekilde oyunla eline oyuncak vererek ilgisini dağıtarak yedirmeye çalışıyoruz eşim birşeyler göstererek ilgisini dağıtıyor ben yemek yedirirken öyle yediriyorum 1 saate. ama yalnızken tam bir işkence:(
geçecek bu zamanları da.
3 gündür birşey yemiyor derken elbette az da olsa birşeyler yedi dimi?

Son düzenleme:
Benim kızımda 6.5 aylık 10 gün zar zor yedirdik ağzını kitledi sürekli sonra bir baktıkki diş çıkarmış yani 10 gün sürüy iştahszlık bazen 15 günü buluyormuş

sadece 150 ml süt içine bisküvi ve devam maması 3 ölçek koymuştum onu yedi birde bir ölçek vitamin bugün sadece bunu yedi...

canım çok az. :53: 10 aylık bir bebek gün boyu sadece 150ml sütle durmaz.yemesi lazım.kilo kaybı olur vitaminsiz kalır.bir şekilde yedirmen lazım.bence tekrardan doktora git eğer hiç yemiyorsa.benimki de iştahsız dedim ama ben yine kahvaltısını çorbasını meyvesini yoğurdunu sütünü yediriyorum.eskisi gibi iştahlı yemiyor dişten ama oyunla falan yiyor.

Bencede çok az zar zor tıkaman lazım bende azda olsa zorla birşeyler yediriyordum arkadaşın dediği gibi oyunla falan

canım benim bebeğimde 17 aylık ama zayıf ve pek iştahı yok. Bayramda hastalandı yavrum 4 gün boyunca en sevdiği süttür onu bile içmedi o zaman anladım ki yemek yememek buymuş. Çok üzüldüm ama hastalığını atlatınca 2 kase arka arkaya yemek yedi biraz bekle arada yedirmeye çalış sıvı bir şekilde alsın çok da üstüne gitme kendini iyi hissettiğinde mutlaka yiyecektir şimdi sıkıntısı var demek ki annesi..

Back