- Konu Sahibi duygukardelen
merhaba kızlar kızım henüz 3 ay 1 haftalık fakat ek gıdaya başlamak zorunda kaldık doğrumu yapıyorum bilmiyorum. kızım beni sadece 1 ay emdi gaz problemi de olduğu için doktorumuz conformil mama önermişti son 20 güne kadar düzenli yiyiyordu sonra mamayı yememeye başladı tadını beğenmiyor herhalde dedim değiştirdik mamayı yine aynı başka mamalarda denedik yine aynı bu ayın 24 ünde doktora gittik iştahsızlığından bahsettim idrar yollarında iltihaplanma olabilir dedi test yaptık birşey çıkmadı doktor birşeyi yok can sıkıntısından yemiyor dedi ek gıdaya başlayayım dedim 1 ay bekle dedi ama ben dayanamadım denemek amaçlı kavanozda olan meyva püresinden aldım yaladı yuttu muhalebbi yaptım onu da yedi bebe bisküvisi sebze püresi derken ek gıdaya geçmiş olduk bile ve hala gece bile biberon mamasını zorla yiyor bu ay çok da az kilo almış ne yapmam lazım benim gibi olan anneler var mı akıl verin ne olur şaşkınım çok şaşkınım kız şimdiden ne yemek istediğini kendi belirliyor benim için sorun değil onun bağırsaklarına falan zararı olur mu acaba çok uzun oldu biliyorum ama off yardım edin lütfen!