Kızlar bazen ihtiyaç ama kahve falıda bilen baksa ne olur ki🤗

Svdklc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2024
4
2
37
Bazen insanın ihtiyacı oluyor merak işte anlayan varsa bir baksanız yaa şu fala 🙈😘

Eklentiler

• IMG_20241031_151219.jpg
    IMG_20241031_151219.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_20241031_151148.jpg
    IMG_20241031_151148.jpg
    44,7 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_20241031_151134.jpg
    IMG_20241031_151134.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 9
Ahahahhhh standart şeylerle başlayayım nazar göz dedikodu full maşallah aydınlık bir göz yaşın var bi de fincanın altında horoz ötmeye meyilli duruyor 😅😅😅
Benden bu kadar hiç baktırmadım hiç bakmadım ama denk gelince bi göz atayım dedim 🐔 var cidden 😅

Ahahahhhh standart şeylerle başlayayım nazar göz dedikodu full maşallah aydınlık bir göz yaşın var bi de fincanın altında horoz ötmeye meyilli duruyor 😅😅😅
Benden bu kadar hiç baktırmadım hiç bakmadım ama denk gelince bi göz atayım dedim 🐔 var cidden 😅
Yaaa teşekkür ederim 😍 çok incesin es geçmemişsin 🙏

Bazen insanın ihtiyacı oluyor merak işte anlayan varsa bir baksanız yaa şu fala 🙈😘
İçiniz aşırı daralmış gibi görünüyor. Ve arkadaşın dedigi gibi birden fazla göz gördüm nazar. Kilolu yaşı büyük bir teyze ile aranızda muhabbet gececek nasihat verecek size.. etrafınızda da çok iyi niyetli insan göremedim

İçiniz aşırı daralmış gibi görünüyor. Ve arkadaşın dedigi gibi birden fazla göz gördüm nazar. Kilolu yaşı büyük bir teyze ile aranızda muhabbet gececek nasihat verecek size.. etrafınızda da çok iyi niyetli insan göremedim
İyi niyetli kimse kalmamış gerçekten 😔 canım benim çok teşekkür ederim 😘 ❤️

Ayyy ben bilmem ki öyle hep söylenenleri söyledim 😅 nazar edenin gözü çıksın diyeyim 😅😂

X