Kızlar başından geçmiş olanlar yazabilir mi önemli

denzmavs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2024
93
1
19
Kızlar merhaba eşimle çocuk istiyoruz adetimden 3 gün sonra cinsel ilişki yaşadık şuan adetime 10 gün var belirtilerim şunlar
Aşırı mide bulantısı yemek yiyemiyorum
Halsizlik
Bi kaç gün önce gaz vardı
Kasıkta sancı
Ve bu sabahta bacağım ağrıyor batıyo gibi
Sürekli midem yanıyo yatıştırıcı şeyler yiyorum ama geçmiyo
Sizce hamile miyim

Tek sefer ise regl sonrası denemeniz yumurtlama günlerine denk gelmemis olabilir, vucut farkli bir durum algiliyor regl belirtler degisebiliyor denemelerden sonra. Size onerim yumurtlama gunlerini takip edin 28 gunde bir adet olan icin dongunun 14. Gunu gibi mesela internetten bir arastirin isterseniz o donemlerde daha iyi olur denemeniz.

Tek sefer ise regl sonrası denemeniz yumurtlama günlerine denk gelmemis olabilir, vucut farkli bir durum algiliyor regl belirtler degisebiliyor denemelerden sonra. Size onerim yumurtlama gunlerini takip edin 28 gunde bir adet olan icin dongunun 14. Gunu gibi mesela internetten bir arastirin isterseniz o donemlerde daha iyi olur denemeniz.
Testim böyle çıktı

Eklentiler

• B92A867C-F7E5-48E0-BC4C-DA2ED1B9D6E1.jpeg
    B92A867C-F7E5-48E0-BC4C-DA2ED1B9D6E1.jpeg
    99,8 KB · Görüntüleme: 19
Regl bitip ertesi gün yumurtlayanlar bile var olabilir ayrıca sperm vücutta 72 saat yaşıyor hemen kan verin 🫶🏻

Kızlar merhaba eşimle çocuk istiyoruz adetimden 3 gün sonra cinsel ilişki yaşadık şuan adetime 10 gün var belirtilerim şunlar
Aşırı mide bulantısı yemek yiyemiyorum
Halsizlik
Bi kaç gün önce gaz vardı
Kasıkta sancı
Ve bu sabahta bacağım ağrıyor batıyo gibi
Sürekli midem yanıyo yatıştırıcı şeyler yiyorum ama geçmiyo
Sizce hamile miyim
Hamile olabilirsiniz ona bir şey diyemem ama daha adete 10 gün varken bu kafar çok belirti olmaz, bunlar psikolojik belirtiler yada başka bir şey olabilir bilemiyorum ama hamilelik belirtileri bu kadar erken başlamaz. Bende adetime 8 gün varken can sıkıntısından test yapmıştım ( bir belirtim yoktu yani) ve pozitif sonuç almıştım. Test yapabilirsin ama çok erken bir süreç olduğunu için negatif çıkma ihtimali de yüksek. Sabredip bekleyeceksin regl günün gelince tekrar test yapıp kan verebilirsin. Zaten gebeliği erken öğrenmek hiç iyi bir şey değil açıkçası çok stresli bir süreç oluyor. O yüzden sabırla beklemeni tavsiye ederim, yine de ne olur ne olmaz diye ilaç felan kullanma 10 gün dinlen güzel şeylerle ilgilen strese girme.

X