• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar başına gelen oldumu bilgi verebılırmısınız!!

BeyazOrkidem

“Hasbünallah ve nî’mel vekîl”
Kayıtlı Üye
25 Mart 2007
13.015
4.678
748
49
Bebegım 10. Haftada olması gerekırken 6. Haftada kaldı buyumedı ve de sonlandıralım dedı ılac ıle düşük yaptırmak istedi
Pazartesi aksam agızdan 4 tane ilaci aldiktan 3 saat sonra kanama basladi fakat azdi sali da öle devam etti carsamba bitti
Dün aksam yine 4 tane agizdan ilac aldim yine 3 saat sonra kanama basladi
Wcye oturdum dogum yapar gibi ikindim karnima falan bastirdim
Derken baya bi siddetli kanama oldu yatak yorgan kalmamis portakal buyuklugunde pihti dustu
Aradan bir iki saat gectikten sonra yine ayni sekilde pihti geldi
Ondan sonrakiler iri üzüm buyuklugundeydi
Simdi normal adet kanamasi gibi geliyo
Ama kese yok sızce parcalanma ihtimali varmidir...
Ilk düsükte bütün kese geldi
Siddetli kanama devam ederse hastaneye gitcem
Haftayada normal drda kontrol var
Bu yasadıklarım normalmi?
Aşagıdaki şekilde okudum korkmalımıyım?

-Düşük sonrası vajinal kanamanız 3 gün ile 5 hafta arasında sürebilir. Yoğun kanama yaşanmamalıdır. Kanama giderek azalmalıdır. Üzüm büyüklüğünde pıhtılar görülebilir ancak portakal büyüklüğünde pıhtı olması endişe duyulması gereken bir durum olup doktorunuzu görünmelisiniz.

-Kanamanın şekli de önemlidir. Kanama giderek koyulaşmalıdır. Açık kırmızı kanamalar aktif yeni kanama göstergesi olup doktorunuzu bilgilendirmelisiniz. Bu durumda aktif iş yapıyorsanız kendinizi dinlenmeye alın ve ayaklarınız yukarıda olacak şekilde yatarak istirahat edin. Durumunuzu yakınlarınıza haber verin.

Son düzenleme:
Back