kızlar banyo tadilatında fayanslar tamamen kırılmalı?

dtk

ömrümün miladı..
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
406
38
298
Kayseri
merhaba kızlar.size bir sorum olacak.Allah kısmet ederse kendi evime tasınacağım.ev sıfır olmadığı için banyo,wc tadilat istiyor.tamamen değişecek.ben tadilat yapılırken fayanslar tamamen kırılıp tekrardan yenileri yapıştırılıyor diye biliyordum,ancak günümüzde fayansları kırıp dökmekle uğrasmıyorlarmıs.fayansların üzerine parlak yüzeyi silici bir ilaç dökülüyormus yenileri onun üzerine yapıştırılıyormus aynı duvara yapısıyor gibi.sizce ne kadar kullanışlı bana pek kullanışlı gelmedi.esim yaptıranlar memnun diyor benimde içime sinmiyor bu sekilde yaptıran varmı acaba?

valla benımkı oyle oldu bende olmaz demıstım ama oldu
fayansları centıyolar uzerıne yapıstırma oluyor goruntude fılan hıc farklılık yok acıkcası
artık hep boyle yapıyolarmıs

cvp için tesekkürler:) görüntü olarak elbette güzel olur ama normal duvardaki sıvanın üstüne tuttuğu gibi dayanıklı sağlam olurmu diye endişe ediyorum.yaptırmısken tam yaptırayım diorum ama bir fark yoksa iyimiş.:34:

cvp için tesekkürler:) görüntü olarak elbette güzel olur ama normal duvardaki sıvanın üstüne tuttuğu gibi dayanıklı sağlam olurmu diye endişe ediyorum.yaptırmısken tam yaptırayım diorum ama bir fark yoksa iyimiş.:34:

canım tabı bına dayanıklı olmalı yuk bınıyor ama kırarkende aynı hasar soz konusu dıyor babam benım usta o bu sekılde yapılsın en temızı ve dayanıklısı bu dıyor
ıstersen actıgım konulardan arat tuvaletıme bak
ben goruntu olarakta ıyı olmaz dıye esımın beynını yedım ama hıc bısey fark etmedı tabı
her duvardan mılımlık kuculme olmustur buyuklukte banyo ve wc

benim evim de geçen yaz tadilattaydı biz komple kırdırdık su tesisatlarınıda değiştirttik yeni olmasına rağmen .mutlaka sizde yeniletin fakat üzerine yapıştırmada yaptıranlar var hiç bir sorun olmuyormuş kolay gelsin zor bir süreç bizim komple ev 2 ay sürdü :1:

benim evim de geçen yaz tadilattaydı biz komple kırdırdık su tesisatlarınıda değiştirttik yeni olmasına rağmen .mutlaka sizde yeniletin fakat üzerine yapıştırmada yaptıranlar var hiç bir sorun olmuyormuş kolay gelsin zor bir süreç bizim komple ev 2 ay sürdü :1:

enemmm 2 aymı:53: zaten 2 aydır kiracının cıkmasını bekliyorum:19:

enemmm 2 aymı:53: zaten 2 aydır kiracının cıkmasını bekliyorum:19:

180 m evim bira büyük komple olunca 2 ay annemin evinde kaldım hiç sorun olmadı düzenim hiç bozulmadı şehir dışında oldukları için evimin resimlerini yükledim fikir almak için bakabilirsiniz

hiç alakası yok sağlam olmamakla annemler yıllardır bu şekilde yapılmış fayans kullanıyor hiç sıkıntı yok ayrıca tek tek kırdırmak çok zahmetli ve pahalı bir iş...

Bina eskiyse,fayansları kırdırıp su tesisatını yeniletmenizde fayda var bence,tesisat yenilendikten sonra fayanslar döşenir..
Böyle daha sağlıklı olacaktır..
Aksi halde tesisatla ilgili sıkıntı yaşanırsa gelecekte,bunu gidermek için daha büyük iş çıkacak demektir..

Back
X