• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi kızlar banada yardım edinn

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

elfin0207

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
59
1
46
Ankara
benim sorunum bebeğim emmiyo doğum yapalı 39 gün oldu.ilk zamanlar iyiyidi bi haftadır sadece geceleri emiyo:((ve uyumuyo ağlamıyoda öle kucakta gezmek istiyo..biraz önce istemeye istemeye mama yaptım içti bi güzel uyudu.sütümde ii bundan eminim herterafım süt oluyo bi iki çekip bıraktığı için hep boşa akıyo:((yediğim şeylerle alakası olabilirmi?napcağımı şaşırdım:5:önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar..

geçici bir dönem olabilir belki oğlumda dönem dönem emmek istemedi bir hafta 10 gün sonra tekrar isterdi yapılabilecek birşey olduğunu sanmıyorum bebek isterse emiyo maalesef

sağıp versen mama gibi alır mı acaba,eğer hala almazsa yediğin bişeyle ilgili olabilir gibi geldi bana..

inş geçicidir.bnmki memeyi aliyo süt gelince cıkarıyo basıyo yaygarayı:((

canım emzik veriyomusun?emzik dene istersen..karnı tok olduğunda emzik niyetine memeyi emmek istiyodur belki,o yüzden süt gelince ağlıyo olabilir.sağıp vermeyi de dene mutlaka.en azından içmiş olsun

süt gelince ağlamasının sebebi ço süt geldiği için bebekte gaz yapıyor.Benimkide aynı şekilde.ağladığı zaman gazını çıkartıp tekrar emzirmeye devam ediyorum.bu bir defada oluyor birkaç defada.Mama daha çok gaz yapar bilginize...

Gece benimkide memeyi ağzına verince çok ağladı.Sanki memeden korkuyormuş gibi.Az önce altını açarak emzirdim. Ozaman emmeye başladı.Bunun yanı sıra altını açar açmaz o altını açarken ağlayan bebek etrafa gülücük saçar oldu.Gaz sancısı olanlar böyle luyor işte.Hıı bu arada altını açtığım için üstümü başımı batrdı emzirirken:D:1:

Back