kizlar banada fikir verin

Feyza79

kar ciceklerim
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2007
4.591
95
yatak odam eskitmeydi artik SIKILDIM ve kendime beyaz takim alcam.
dolapta cok saglam kizimin dolabi olarak kullancam.ama beyaz renge kendim boyamak istiyorum.üzerinede kiz cocuguna uygun motiflerle süsleyip cocuk odasi havasina uysun istiyorum.hic eskitme rengini beyaza boyayan oldumu??
ne tür boya kullanmam lazim.beyim firca ile güzel olmaz püskürtme boya ile olur ancak diyor.yapan ardaslar varsa yardim ederseniz sevinirim.

Bakın size aynı başlığın altında yer alan Kızımın mobilyalarını yapışkanlı folyoyla kapladım başlıklı yazıyı okumanızı tavsiye ederim. Linki dde şu :

kadinlarkulubu.com/dekorasyonda-ip-uclari-puf-noktalari/260091-kizimin-mobilyalarini-yapiskanli-folyoyla-kapladim-11.html

Oradaki bayan eski mobilyaları kaplayarak çok güzel yapmış.Sizin istediğiniz rengin de kaplama amaçlı satılan yapıştırmaları vardır muhakkak.

cok tsk canim dedigin basligi gördüm cok güzel olmus.benimki zor yapisir ya orda kismi ayna oymali birde o yüzden düz olsa rahat olurda cok cikintili benim dolop düzgün olmaz yapistirmayla galiba.

O sayfanın devamında mıydı bilmiyorum, ya da benzer bi başka başlığın altında gördüm, öyle oymalı kakmalılar için de önce cam macunuyla doldurun, düzleştirin, sonra kaplayın yazıyordu.

canim bende bir görmüstüm bebek odasi yapmis kendi mobilyalarinda nve eskitmeymis beyaza boyamis
bir türlü bulamadim ya o basligiii:KK43: sabahtan berii bakiniyorum yokkk:KK43:(

X