Maske Tarifleri Kızlar banada bir bakarmısınız?

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
E

EU2

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU2
Kızlar ben böle asağıda resmde oldğu gibi biriyim.Derdimi nasıl anlatıyıım bilmiorum ama sorunum su. kendimi güzel hissedebileceğim bir hale getiremiorum fiziğimi yüzümü..
Allaha çok sükür bir hastalığım yok hersey vermiş bana daha ne istiyim ama bana bir yardım edin lütfen
rsme bakın daha güsel olmam için biseyler önerin.sivilcelerini gecirmeye bak sacarını boyut kaslarını incelt makyajını su tonlarda yap sana cok yakısır vs.. ama lütfen bakımsızlığımı ortadan kaldırabileceğim birseyler önerin bana.Hala 10 yasında biri gibi beceremioum

aslında sorun su:

Makyaj yapıp makyajsız gibi doğal görünmek? :S

nolur beklicem yardımlarınızı

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi EU2
çok tatlı çok hoşsun ama insan hep nedense herşein hep en fazlasını ister ve elindekinin kıymetini bilmez nedense ... allah herkese farklı bir lütufta bulunmuş naparsın canım... bence çok tatlısın genç kızlıokta sivilceler hep olur kimde olmadı ki sende olmasın ama sabredersen ve cildini sürekli temiz tutarsan eğer bunlar daha çabuk geçecektir btnm.... sevgileirmle böylede çok güzeelsin prenses.....

• Konu Sahibi EU2
ay cok tatlisin canim ne degistirmeye calisiyorsunki kendini:bbo: , bence makyajis halin makyajlidan guzel gorunuyor kendini hic kasma yerimseniben
sivilceleride hic takma kafana zaman zaman herkezde olabilir sorun degil guzelimsengözlerimebaksanab

• Konu Sahibi EU2
tsk edermm cnmmm
haklısın herkes daha fazlasını ister.ben sadece doğal ve hos olmak için neler yapmalıyım die mrak ediorum. yüzümü temiz tutmaya calsıorum nemlendiricler vb. doğal yollarla (limon+yourt gibi) maskeler deniorum.eskiye nazaran daha iyi fakat sacımı karamele veya sarıya boyatma takıntım var yapsammı karar veremedim yakısmamasından korkuyorm vb vb vb :)

• Konu Sahibi EU2
bana kalirsa kendi sacrengin cok guzel cok erken yaslarda boya yapmani tavsiye etmem canim..

• Konu Sahibi EU2
tskk ederim :)
sanırım bunu saclarım beyazladığnda düşünmeliyim :)

• Konu Sahibi EU2
saçların gercekten güzel

dert edecek birşey yok canımm

gözaltına kalem cekebılırsın mesela.

• Konu Sahibi EU2
bide o durumumum var tabi :)
göz altına gayet ii cekebiliorum ama üstüne cekerken:S iice germeme rağmen boskluk kalıor gözkapağım arasında :S iğrenc duruor zorda silinior:S bunun özel bir kalemi varmı ya

herkes bak benimle aynısını düşünüyor ve bence çok attlısın ve daha fazlasını istemeye kendini zorlama canım... böyle olmanın tadını çıkar zaten elbet birgün kendinle mecburen uzun sireler uğraşmak zorunda kalacak ve saçlarını boyatacak .gece gündüz kremleri göz çevresi derken birde bakacaksın ki selülitler almış başını gitmiş yani anlayacağın bıkacaksın bile bunlarla uğraşmaktan... dert etme birgün seninde saçların beyazlar,etlerin sarkar,selülitlerin olur ama bence sadece olduğun yaşın güzelliğini yaşa btnm... herşey yaşadığın yaşta güzeldir.....her yaşın ayrı bir güzelliği var canım... çok tatlı prenses perisi.....

cokk tsk ederm biras rahatladım desem yalan olmaz :)
su kısım beni baya bi korkutsada "dert etme birgün seninde saçların beyazlar,etlerin sarkar,selülitlerin olur " :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…