Kızlar bana yardmcı olurmusnz ?

helpmeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
278
0
Kızlar ben 16 yaşındayım ve 6 gündür çörekotu yağını düzenli olarak yatmadan önce sürüyorum. Gündüzleri gögüslerimde biraz kaşıntı oluyor ama büyümesnde etkili olurmu sizce işe yarar mı ?? gögüslermn arasındaki boşluğu nasıl azaltabilrm?

bence adaçayı iç.ben içiyorum ve dolgunluk olduğunu farkediyorum.çörek otu işi de bırakınca yine eskiye döner çünkü arkadaşım yapıodu hiç bişe farketmedi.adaçayı da aynı tabi sürekli olmuyo içmeyi bırakınca eskiye dönüyo.yani naparsan yap doğal yoldan büyümez benim fikrim tabi bu :44:

,

Nette işe yarıyor diyenleri okumuştum bende yarıyacağını düşündüm aldım her akşam sürüyorum. Peki bişy daha sorcm ben 16 yaşındaym büyürmü gögüslerm annemin küçük ama onunla bi alakası olabilirmi??

hımmm bi düşüneyim büyür mü ben şuan 25 yaşındayım evet büyür biraz daha =) valla ben çörekotunu hiç denemedim nihayetinde yağ yani ya tüylenme falan yaparsa diye tırstım adaçayını dene günde 2 fincan yeterli.yada bi kupa yeter tatlım.bu arada dediğim gibi çörekotunu kullandğın sürece sonuç alırsın bence.bırakınca eskiye döner

Son düzenleme:

Cevapların için çok teşekkür ederim :) İnşh ya ben büyümesini istiyorum her gün saati önemli olmadan bi çay bardağı adaçayı içsem 1 haftaya fark atarmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…