Kızlar bana yardımcı olurmusunuz lütfenn

gizemm58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
25
0
86
İstanbul
Selam kzlarr. Ben 16 yaşında 158 boyunda 55 kiloyum. yaklaşık 7 8 kilo vermem lzm:sinifsinif:. diytleri deniyorm fakat sürekli evde olmadığım için hçbrini uygulayamadm. sabah 10 gibi kalkıp kahvaltımı yapıyorum nesfit ve sütle. 1-7 arası okuldayım ve okulda kantnden hamburger vs. alıp yiyoruz. 7de eve geldiğimde de evdeki yemklerdn bi tabk yiyorm. 8 9 gibi iştahm açılıyo ve evde olan tatlı tuzlu kraker vs. yiyorum,fizyolojk olark aç olmamama rağmn dayanamıyorm canm çekiyo:1no2:. böyle işte. bana ne şeklde ne yemem hakknda birz blgi verrmisnz lütfn . nasıl bi lste ypabilirm .veya şu iştahımı kapamak için ne önerirsnz?
şimdiden tşkkrler ablacklarm :-)a.s.

hoş geldin canım..öncelikle her sabah nesfit+sütle mi besleniyosun? her sabah aynı şeylerin yenmemesi gerektğini sölylüyo diyetisyenler... öğlen için evde tahıllı ekmekten tost ya da sandviç tarzı şeyler yapsan daha iyi olur...bigün yeşillik haşlanmış tavuklu,bigün peynir dom. vs.... bunun dışında yanına kuru meyve falan ve bi avuç kadar badem veya ceviz al aralarda acıktığında atıveririsin ağzına...bol su tüket...günde 2 kupa yeşil çay iç,akşamlarıda hafif geçirmeye çalış çorba bol salata yada yagsız et türleri falan....çayı kahveyi şekersiz içmeye çalış gece acıktığında yoğurt ye içine değişik meyveler koyabilirsin:) vaktin olurmu bilmiyorum ama spor yapmaya çalış ...aklıma bunlar geldi şimdilik kolay gelsin canım kaydirigubbakcemile2

linguist ablacm tşkkr edermm önerilern içn :-) her sabh nesft yemiyorum ama genlde onu yiyordm şmdi daha dikkt ederm. maalesf spora haftaicinde hç vaktm olmuyo zatn oturduğum yerde buna pek elverşli deil ama ev içinde bikaç egzersz yapıyorm arasıra. şu badem faln iyiymş kuruyemş açlığımı yatıştırabilr sanırm hihoyyyt. sağol canımm opuyorumnanaktan
-----------
ahh ah keşke öyle bi şansımz olsa ya 1no2 :(

Back