Gebeliğe Hazırlık Kizlar bana yardımcı olur musunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kendinden emin ol

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2024
11
-5
22
Kizlar lütfen bana yardımcı olun çünkü aklım karmakarışık 7 yıllık evliyim 3 kızım var spiral taktım 3 yıldır eşim çocuk istiyor 3 kızdan sonra erkek olur diye sizce ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz ?

Kızlarınız büyük olsaydı babalarını ikna ederlerdi ama yaşları da küçüktür. Allah tabii hayırlısını versin işin şakası bir yana kız erkek hepsi evlat oluyor sonuçta. ❤ kolaylıklar diliyorum 4 çocukla şimdiden 🤭🌸
Evet tabiii kız erkek aynı ama doğu tarafı olduğumuz icin istiyor 😅 kii doğu tarafı biraz erkeklere düşkündür

Mrb hanımlar dün progesteronm 0.5 ckti böyle olupta hamile kalan varmı aranızda adetimin 14 gününde bakıldı doktorum imkansız dedi benim de arastrmalrima göre bu kna 21 29 arasinda bakılması gerekmis

Kizlar lütfen bana yardımcı olun çünkü aklım karmakarışık 7 yıllık evliyim 3 kızım var spiral taktım 3 yıldır eşim çocuk istiyor 3 kızdan sonra erkek olur diye sizce ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz ?
22 yasa neler sıgdırdın oyle. yasın kac? sırf oglum olsun diye 4 5 6 diye deneme yanılma yapmam. . kusura bakmasın .. cocukları okutacak ıhtıyac karsılayacak durumunuz varmı? daha yeni okul hayatına gececekler masraflar kız erkek ayırmıyor malum allah ne verdıyse kuru sogan falan isleri bana ters:)):) ondan sordum

Mrb hanımlar dün progesteronm 0.5 ckti böyle olupta hamile kalan varmı aranızda adetimin 14 gününde bakıldı doktorum imkansız dedi benim de arastrmalrima göre bu kna 21 29 arasinda bakılması gerekmis
o max sevıyesı için. yumurta oldu mu ona bakmak için . hamılelık olusunda zaten max dan asagı dusmuyor daha da yukselıyor . adetın 14 gununde daha yumurtlama bıle olmamıs bellı ki nıye baktırdın anlamadım erken yanı?

22 yasa neler sıgdırdın oyle. yasın kac? sırf oglum olsun diye 4 5 6 diye deneme yanılma yapmam. . kusura bakmasın .. cocukları okutacak ıhtıyac karsılayacak durumunuz varmı? daha yeni okul hayatına gececekler masraflar kız erkek ayırmıyor malum allah ne verdıyse kuru sogan falan isleri bana ters:)):) ondan sordu

Doğurmayın ya kedi gibi. Millet bir tane çocuk yaparken kırk kere düşünüyor. 3 tane varmış zaten. Çocuğu veren Allah rızkını da verir kafasıyla kontrolsüz bir nüfus büyümesine sebep oluyorsunuz. 22 yaşında bir anne bu hayattan daha ne öğrenmiş olabilir ve çocuklarına ne verebilir? Küçümsemiyorum yanlış anlamayın ama yaşınızdan eğitim durumunuz da az çok belli. Yapmayın yani.

o max sevıyesı için. yumurta oldu mu ona bakmak için . hamılelık olusunda zaten max dan asagı dusmuyor daha da yukselıyor . adetın 14 gununde daha yumurtlama bıle olmamıs bellı ki nıye baktırdın anlamadım erken yanı?
Ben değil doktor bakmak istedi dünde evde kendim ovulasyon testi yaptım biri belirgin çizgi ckti sabah yaptgimda belirginligi gitmişti

Ovulasyon testi yaptım dün gece iki belirgin çizgi çıktı bgun sabah yaptgimda çizginin biri hafif belrgindi ne anlama gelyr acaba acilen yardımcı olrmsnz üstünde 1 yazılı oln ilk yaptgim

Eklentiler

• 17327337580995019869635317705348.jpg
    17327337580995019869635317705348.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 2
Kizlarrr acil yardim bı arkadaşım ilk defa desotell doğum kontrol hapı kullanacak bugün adetin 5.günü bugün birtane hap yemiş bu hapın koruyuculuğu ne zaman başlar güvenlimidir sizce

Kizlarrr acil yardim bı arkadaşım ilk defa desotell doğum kontrol hapı kullanacak bugün adetin 5.günü bugün birtane hap yemiş bu hapın koruyuculuğu ne zaman başlar güvenlimidir sizce
Hap mı yemiş 😅 doğum kontrol hapları adetin ilk ya da ikinci günü başlanırsa koruyuculuğu hemen başlıyor ama doktorlar garanti olsun diye 1 ay ek koruma yöntemi öneriyorlar

X