Adetim 3 gun geçtiği zaman yapmıştım tek çizgi .. 10 gün geçtikten sonra doktora gittim.Canım test yapması gerekirdi hata yapmış ama belki de rahmin hamilelik için uygun görünmüyordur. Mesela rahim hamile kalınca kalınlaşır seninki eğer yumurtlama olmadıysa incedir o Yüzden doktorlar hamile olan rahimi anlıyorlar. O sebepten dolayı gebelik testi istememiş olabilir. Bence içinde Şüphe varsa idrar testi yap evde.
Adet gecikmemden dolayı dün doktora gittim . Altan ve karnımdan baktı. Kist var diyip adet söktürücü verdi . Ama kan tahlili yapmadan ilaç verdi. Hamile olabilirmiyim göğüslerimin kahverengi olan yeri şişti o yüzden gebe olabilirmiyim diye düşünüyorum. .
Ay deil 12 günüm geçiyokac aydir olmuyosun
Bana adet söktürücü verdi kist için. Sende kist falan varmiydifiruze ben kan testi yapmistim oyle belli olmustu
ben senin yerinde olsam yarin doktora goderim idrar testiyle bi bilgim yok ama kan testine guveniyorumCanim kan tahliline bi turlu cesaret edemiorum 3 yildir ugrasiyorum bakalim kismet her zamn iki uc gun onceden olurdum sancidan duramazdim hic bir belirtim yok testi ne zamn tekrarlamaliyim
Yok cnm kist felan olusmadi da hic allaha sukurBana adet söktürücü verdi kist için. Sende kist falan varmiydi
rica ederim canim cumlemizden insaallah skntin olursa yaz mutlaka insallah hakkinda hangisi hayrliysa rabbm onu nasip ederBekliyim bi iki gun daha oyle yaptirayim o zamn saol cnm bnm yaa allahim razi olsun konusmak inan ii gelio