Kızlar bana yardımcı olun =((

sema-aaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
433
106
31
Adet gecikmemden dolayı dün doktora gittim . Altan ve karnımdan baktı. Kist var diyip adet söktürücü verdi . Ama kan tahlili yapmadan ilaç verdi. Hamile olabilirmiyim göğüslerimin kahverengi olan yeri şişti o yüzden gebe olabilirmiyim diye düşünüyorum. .

Canım test yapması gerekirdi hata yapmış ama belki de rahmin hamilelik için uygun görünmüyordur. Mesela rahim hamile kalınca kalınlaşır seninki eğer yumurtlama olmadıysa incedir o Yüzden doktorlar hamile olan rahimi anlıyorlar. O sebepten dolayı gebelik testi istememiş olabilir. Bence içinde Şüphe varsa idrar testi yap evde.

Adetim 3 gun geçtiği zaman yapmıştım tek çizgi .. 10 gün geçtikten sonra doktora gittim.

canım ilacı kullanmadan bi doktora görün yada test yaptır başka doktora git.artık sağlık ocaklarında bile yapıolar.kisti olan insanlarda hamile olur.allah gönlüne göre verisin canım

Canım ilginiz için teşekür ederim. Ilac bugün içtim. Sağlık ocağına gidemiyorum yeni tasindim .

Meraba kizlarrrr bana da yardim edin benim bugun adetim 2 gun gecikti idrar testi yaptim bugun negatif benim gibi olup gebe kalan varmi yada kesin sonuc mudur negatiflik kan tahlili yaptirmak istemiorum bi haftaya kadar kizlar yardim cevap verin nolur

aslinda 12 gun cok az canim ben 2 ay olmadim hep stresten olamiyoruz ama sen yinede doktorunu degistir

Canim kan tahliline bi turlu cesaret edemiorum 3 yildir ugrasiyorum bakalim kismet her zamn iki uc gun onceden olurdum sancidan duramazdim hic bir belirtim yok testi ne zamn tekrarlamaliyim

Canim kan tahliline bi turlu cesaret edemiorum 3 yildir ugrasiyorum bakalim kismet her zamn iki uc gun onceden olurdum sancidan duramazdim hic bir belirtim yok testi ne zamn tekrarlamaliyim
ben senin yerinde olsam yarin doktora goderim idrar testiyle bi bilgim yok ama kan testine guveniyorum

yok canim bende oyle bisi yoktu ama benim sikayerimde hergun damla damla kanamam oluyodu bende adetim tuhaf geliyo diye gittim doktora oyle anladim hamileymisim ustelik dusuk riski tasiyomusum.

Kan tahlili versem peki gec dollenme olsada cikarmi bide olsa idrar testinde silik cikmasi gerekmezmiydi pely die bi test yaptim bugun

Bekliyim bi iki gun daha oyle yaptirayim o zamn saol cnm bnm yaa allahim razi olsun konusmak inan ii gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…