Kizlar bana yardim edin tup bebek hakkinda

YESIMMM24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2008
488
5
BEN YURTDISINDA YASIYORUM BU ULKEDE TUP BEBEK YAPTIRMAK TAM BIR DELILIK 60 BIN DOLAR DEDILER :KK43: BEN KENDI ULKEMDE NASIL YAPTIRABILIRIM ESIM VIZE PROBLEMLERINDEN DOLAYI TURKIYEYE GELEMEZ 2 YIL BEN GELEBILIRIM ACABA ESIM GELMEDEN YAPTIRABILIRMIYIM SPERMLERI FALAN GETIRSEM BENIM ICIN SORARMISINIZ SIZ OLABILIRMIYMIS COK UZGUNUM GONUL ISTERDIKI GEREK KALMASIN AMA OLMADI :KK43: BIRDE TUTARSA UCAKLA YOLCULUK YAPMAM GEREKICEK BISEY OLURMUYMUS :çok üzgünüm:senağlama

valla canım senin yerinde olsam 2 yıl beklerim. sonuçta eşin olmadan olmaz etik değil. sperm falan getireyim diyorsun ama merkez bunu kolay kolay kabul etmez. ama kıbrıs da tüp bebek merkezlerine sor tek şansın belki orası .
bu süreçte eşinin yanında olması çok artı birşey .

Aktüele aynen katılıyorum canım, zaten o sperm o şekilde yaşamaz, yarım saat içinde yumurtayla döllenmesi gerekiyo spermin, inşallah kendiliğinden oluverir bu zaman zarfındada gerek kalmaz Allah yardımcın olsun

BEN YURTDISINDA YASIYORUM BU ULKEDE TUP BEBEK YAPTIRMAK TAM BIR DELILIK 60 BIN DOLAR DEDILER :KK43: BEN KENDI ULKEMDE NASIL YAPTIRABILIRIM ESIM VIZE PROBLEMLERINDEN DOLAYI TURKIYEYE GELEMEZ 2 YIL BEN GELEBILIRIM ACABA ESIM GELMEDEN YAPTIRABILIRMIYIM SPERMLERI FALAN GETIRSEM BENIM ICIN SORARMISINIZ SIZ OLABILIRMIYMIS COK UZGUNUM GONUL ISTERDIKI GEREK KALMASIN AMA OLMADI :KK43: BIRDE TUTARSA UCAKLA YOLCULUK YAPMAM GEREKICEK BISEY OLURMUYMUS :çok üzgünüm:senağlama

yurtdisi nerede yasiyorsunuz..?
bende yurtdisindayim ve ICSI yaptirdim
60 bin dolarin dahada üzerindeydi ama özeldi..

esinizden sperm alip tr ye getirme isi olmaz,cünkü
o anda vermesi lazim esinizin spermleri..her ne kadar
belli bir süre yasasada spermler kaliteli olmasi acisindan
o anda istiyorlar.nerde yasadiginizi bilmiyorum ama
devlete yaptirin orda para almazlar sizden yani cok cuzi bir rakamla
halledebilirsiniz...tabi bunlardan yararlanmak icin o ülkede cezasiz ve kacak
olmamaniz gerekiyor..

bu devlet isini yiice bir arastirin bulundugunuz ülke sartlarina göre.

maalesef söylediğin sistem olmaz...türkiye deki kanunlara göre evli olduğunu kanıtlamak durumundasın..yani merkeze eşinle birlikte başvurman gerekiyor...ayrıca spermi normalde evden merkeze kadar getirmeye bile sakıncalı diyorlar...dolayısıyla merkezde verilmesini tercih ediyorlar...eşinin problemlerinin bitmesini beklemek durumundasınız...bu yüzden 2 sene dişini sıkman gerekiyor canım...

tüm arkadaşlara katılıyorum. spermeler anında lab. ortamına alınıp işlemden geçiriliyor. senin dediğini hiçkimse kabul etmez. eşinin yanında olması sana destek olması açısından da daha iyi diye düşünüyorum.

:KK43: isim zor desenize saolun arkadaslar yinede aslinda evlilik cuzdanim var nasil bir kanit isticeklerki ama spermlerin saglikli olmasi konusunda bisey diyemem belki bir yolu vardir he gittiginizde benim icin sorarmisiniz neresi olursa farketmez istanbul olursa cok iyi olur tabi gerci olmaz dicekler ama yinede merak ediyorum bir umit iste :KK43:

:KK43: isim zor desenize saolun arkadaslar yinede aslinda evlilik cuzdanim var nasil bir kanit isticeklerki ama spermlerin saglikli olmasi konusunda bisey diyemem belki bir yolu vardir he gittiginizde benim icin sorarmisiniz neresi olursa farketmez istanbul olursa cok iyi olur tabi gerci olmaz dicekler ama yinede merak ediyorum bir umit iste :KK43:

hayatım hadi diyelim ki spermleri aldın geldin...kocana ait olduğunu nerden bilecek doktorlar..türkiye de böyle...yasalarla sınırlı..mesela belçika da filan sevgili de olsan yaptırabiliyorsun..sana bilgi / belge sormuyorlar..ama türkiye de doktor gözüyle görecek kocanı, merkez de spermini verecek ve senden yumurta toplandığı anda dölleme işlemi yapılacak...sistem bu...ayrıca dediğim gibi spermler o kadar uzun süre canlı kalamıyor maalesef...sık dişini biraz..herşey yoluna girince gelirsiniz karı-koca 1 ayda herşeyi halleder dönersiniz...

X