- 16 Şubat 2013
- 670
- 103
- 123
- Konu Sahibi Sevgilitweety
-
[ı]pko luyum faket adetlerim hep düzenlidir,1-2 gün gecikir yada erken gelir.. Evlendiğimizden beri korunmadık. şubat ayında doktora gittim ,ve pko oldugunu öğrendim glifor ve infolic kullandım 2 ay.. Tabi klomen de verdi derken hala bişi yok ortada işte bayağı üzülüyordum bu durumaDoktorumu değiştirmeye karar vermiştim ama son kez gidip muayne olmak istedim. Ve doktor değişmiş. Suat bey o kadar ilgilendiki benimle tedavi süreçlerini anlattı,ne olucağını nasıl bir yol izleyeceğimizi..
Lafı uzatmayayım kısaca kafama takılanı sormak istiyorum size, bu ayın 6 sında çatlatma iğnesi vuruldum.doktorum cumadan salı ya kadar gün aşırı ilişki önerdi. Bizde uyduk tabi denilene.. Pazartesi günü progesteron testi istedi benden yumurtam çatlamış mı diye bakıcak mış kan verdim testimin sonuçlarını aldım 13 küsürlü bir değer çıktı. Doktorum çatlama olmuş dedi.. 5-6 gündür bel , kasık ağrısı ve gögüs uçlarımda sızlamalar oluyor. Ayın 21 inde adet olucam normalde.. Ama adet günüm yaklaşırken hiç gögüslerim sızlamazdııı.. Bende cok umutlandım belki gebelik vardır diye.. Bu konuda tecrübeli olan arkadaşlardan yardım istiyorumm.. Sizce gebemiyim???[/ı]
canım inş hamilesindir bende çokk istiyorum inofolic ve klomen bnde kullandm adetine 3 gün var kanda gebelik testi yaptırsan çıkar aslında
canımm doktorum bekleyelim dedi bende acele etmek istemiyorum kasıklarım cok ağrıyoo gögüslerim şişti çok kötü inşallah hamişimdirde kocamın doğum günü cuma günü süpriz olur onada :))
bugun kan testı yaptırıp yarında kocana suprız yapabılırsın =) yada yarın sabah kan testı yaptırıp aksama suprız yapabılırsn=))
Bugun idrar testi yaptım tek çizgi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım kan testı yaptır sen bı ya nasıl öle tek cıktı sımdıde :S
Ama böyle çok dikkatli bakıldığında sanki ikinci çiZgi silik gibi bilemedim şimdi eczaneye gidiyorum o kesin sonuç veren testlerden Alıcam
bencede canım onlardan al hemen bıdaha bak,bıde bat tarıhın ne zamandı senın
Cumartesi canım ama bu tek çizgi çıktı ayyy değilmiim acaba((((;;;;;
yaptın mı tekrar canım test? erken gebelık testınden al bıde onu yap bakalım ne cıkacak
Aldım aldım canım kahvaltı etmeden gittim aldın yaptım ama tek çizgi çıktı birde ben bu ay çatlama iğnesi vuruldum ya acaba kasıklarım daki bu Kasılma ağırlık ondanmıdır bilemedim kan testi yaptırsam kesin sonuç Alıcam ama oturduğum yerde özel hastane çok uzakta hemen sonuç veriyorlar ya onlar artık beklicem(( allahım biZede nasip eder inşallahhh kafayı yedim bebek diye aslında oluruna bırakmak en iyisi amaaaa .. Bu arada seninde başını ağrıttım kusuruma bakma olur mu
Olur mu ole sey konusuyoruz dertlesıyoruz burada bırbırımıze ıcımızı acıyoruz yaz anlat konusalımkı kafanda soru ısaretlerı kalmasın bırazda olsa ıcın rahatladın,uzme kendını hayırlısı ıle gelecek bebıs :*
İnşallahhh canımmm inşallahhhh
Merhaba bana yardim edebilirmisiniz ben 6 yildir evliyim konuyu fazla uzatmicam doktorum butun kontrolleri yapti tedavi verdi ve ben haziranin 4 unde adet olmam gerekirken lekelenme oldu 4-5 gün ve 19 haziranda hafif ve ara ara kanamam var acaba adet duzensizligimi yoksa basja birseymi bebisimin olmasini cok istiyorum
Test yaptın mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?