- 16 Şubat 2013
- 670
- 103
- 123
- Konu Sahibi Sevgilitweety
[ı]pko luyum faket adetlerim hep düzenlidir,1-2 gün gecikir yada erken gelir.. Evlendiğimizden beri korunmadık. şubat ayında doktora gittim ,ve pko oldugunu öğrendim glifor ve infolic kullandım 2 ay.. Tabi klomen de verdi derken hala bişi yok ortada işte bayağı üzülüyordum bu duruma ![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Doktorumu değiştirmeye karar vermiştim ama son kez gidip muayne olmak istedim. Ve doktor değişmiş. Suat bey o kadar ilgilendiki benimle tedavi süreçlerini anlattı,ne olucağını nasıl bir yol izleyeceğimizi..
Lafı uzatmayayım kısaca kafama takılanı sormak istiyorum size, bu ayın 6 sında çatlatma iğnesi vuruldum.doktorum cumadan salı ya kadar gün aşırı ilişki önerdi. Bizde uyduk tabi denilene.. Pazartesi günü progesteron testi istedi benden yumurtam çatlamış mı diye bakıcak mış kan verdim testimin sonuçlarını aldım 13 küsürlü bir değer çıktı. Doktorum çatlama olmuş dedi.. 5-6 gündür bel , kasık ağrısı ve gögüs uçlarımda sızlamalar oluyor. Ayın 21 inde adet olucam normalde.. Ama adet günüm yaklaşırken hiç gögüslerim sızlamazdııı.. Bende cok umutlandım belki gebelik vardır diye.. Bu konuda tecrübeli olan arkadaşlardan yardım istiyorumm.. Sizce gebemiyim???![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
[/ı]
Lafı uzatmayayım kısaca kafama takılanı sormak istiyorum size, bu ayın 6 sında çatlatma iğnesi vuruldum.doktorum cumadan salı ya kadar gün aşırı ilişki önerdi. Bizde uyduk tabi denilene.. Pazartesi günü progesteron testi istedi benden yumurtam çatlamış mı diye bakıcak mış kan verdim testimin sonuçlarını aldım 13 küsürlü bir değer çıktı. Doktorum çatlama olmuş dedi.. 5-6 gündür bel , kasık ağrısı ve gögüs uçlarımda sızlamalar oluyor. Ayın 21 inde adet olucam normalde.. Ama adet günüm yaklaşırken hiç gögüslerim sızlamazdııı.. Bende cok umutlandım belki gebelik vardır diye.. Bu konuda tecrübeli olan arkadaşlardan yardım istiyorumm.. Sizce gebemiyim???