• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bana parfüm önerir misiniz

karprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
122
0
46
Ankara
şu anda kullandığım parfüm nina ricci. içinde kırmızı elma,orman meyveleri,pamuk miski,limon gibi karışımlar var. hem meyve hem tatlı koku ama baymadan içinde freshlıkte olan yeni bir parfüm arıyorum. günlük kullanıma uygun olsun:12: çok şey mi istedim ne

şu anda kullandığım parfüm nina ricci. içinde kırmızı elma,orman meyveleri,pamuk miski,limon gibi karışımlar var. hem meyve hem tatlı koku ama baymadan içinde freshlıkte olan yeni bir parfüm arıyorum. günlük kullanıma uygun olsun:12: çok şey mi istedim ne

escadanın kokuları olabilir :) Escada Especially Delicate daha ferah diye biliyorum... marc jacobs'unkiler de hem ferah hem tatlı. lola var mesela Marc'ta. farklı çeşitlerini dene bence... Vera Wang Glam Princess, Guess Girl, YSL baby doll, Miss dior cherie, Prada candy, Lolita, Carolina Herrera, Pink sugar da olabilir.
en güzeli denemek :)

Son düzenleme:
Floral fruity seviyorsunuz, YSL Parisienne deneyebilirsiniz,plastik vinil kokusu rahatsiz da edebilir cok da sevebilirsiniz,denemeden almayin.
Lalique Amethyst notalari nefistir ancak son notalarinda hafif sabunsuluk oldugundan bu tarz kokulari seviyorsaniz kullanin.
En guvenilir seceneginiz ise DKNY Be Delicious.Eger bunun dupe'u derseniz Adidas Pure Lightness cok daha uygundur.

Birkac gun icinde tum parfumlerimi paylasayim madem burada da..

Back