çok uygun bir seçim bence canım beğendim :)
mor yatak odası takımı çok hoş bi seçim nerden acaba ve fiyatı nedir?
birde beğendiğin yatak örtüsü de uygun bence çok tüllü istemiyosun heralde
gelin seti falan oluyor bende pek beğenmiyorum o yüzden sordum
bu örtünün markası ne peki?
Yatak odası İstikbal canım fiyatını bilmiyorum çünkü diğer mobilyalarımla beraber aldık
Tek fiyat sormadım :)
Yatak örtüsü Taç ın ama şuan stoklarda yok bende bulamadım bir kaç yere haber verdim bakalım gelirse düğüne kadar gelmezde başka birşey alacağım
net yerine mağzalara gezip baksana canım.. şu gümüş rengi pulları olmada daha iyi olcak sanki
yatak odana şimdi tekrar baktım da gerçekten çok güzel yaa
morun asaleti çok yakışmış gerçekten
güle güle kullanırsın inşallah
başka örtülerede bak o zaman öyle çok kabarık allı pullu olmayan örtüler var
evim.nette görmüştüm ben fikir olur hem sana da:26:
inşallah dilediğin gibi olur herşey
sevgiler
Canım tac neredeyse istanbulda ki tüm mağazalarını satış yerlerini gezdim yok :)
Gümüş rengi abajurlarım var o yüzden ısrar ediyorum bu örtüde :)
anladım canım .. sen bilirsin beğendiysen al.. illa tac mı olmalı ki.. benimki taç değil mesela.. çok beğenerek aldım..
valla canım illa taç olacak diye takıntım yok modeli beğenmem yeterli senin yatak örtünün resmini ekleme imkanın var mı ?
Bu arada bir yerde buldum son bir tane ellerinde kalmış cumartesi yada pazartesi elimde olacak :) Ama ben bir tane daha yatak örtüsü alacağım :)
İşte benimde sorunum bu ben tam beyaz istiyorum :)
neden beyaz takıma uymuycağını düşünüyorsun ki.. ben öyle düşünmüyorum mesela.. neden kötü dursun ki
Yatak odası parlak lake kırık beyaz hoş durmaz diye düşündüm hatta kırık beyaz incili bir yatak örtüsü almıştım taç tan iade ettim :) Ya aslında kullanmadan bilmiyorsun bazı şeyleri yani sermek gerek odanın bütününde bakmak gerek halı duvar rengi perde rengi filan yani hepsini baz almak gerek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?