• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bana örtü konusunda yardımcı olur musunuz ?

emelbaha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
2.345
122
173
İstanbul
Kızlar yatak odam bu yatak örtüsü alacağım ama karar veremedim Aslında annem almıştı krem rengi çokda güzeldi ama mobilyam beyaz olunca değiştirmek istedim bu seferde beyazı yoktu o modelin başka da beğenemedim mağazada onun yerine nevresim takımı,havlu vs aldım 12 yada 13 takım nevresimim var şimdi :) Ben netten şu yatak örtüsünü beğendim sizlerinde fikirlerine ihtiyacım var..

mor yatak odası takımı çok hoş bi seçim nerden acaba ve fiyatı nedir?
birde beğendiğin yatak örtüsü de uygun bence çok tüllü istemiyosun heralde
gelin seti falan oluyor bende pek beğenmiyorum o yüzden sordum
bu örtünün markası ne peki?

mor yatak odası takımı çok hoş bi seçim nerden acaba ve fiyatı nedir?
birde beğendiğin yatak örtüsü de uygun bence çok tüllü istemiyosun heralde
gelin seti falan oluyor bende pek beğenmiyorum o yüzden sordum
bu örtünün markası ne peki?

Yatak odası İstikbal canım fiyatını bilmiyorum çünkü diğer mobilyalarımla beraber aldık
Tek fiyat sormadım :)
Yatak örtüsü Taç ın ama şuan stoklarda yok bende bulamadım bir kaç yere haber verdim bakalım gelirse düğüne kadar gelmezde başka birşey alacağım :(

net yerine mağzalara gezip baksana canım.. şu gümüş rengi pulları olmada daha iyi olcak sanki

Yatak odası İstikbal canım fiyatını bilmiyorum çünkü diğer mobilyalarımla beraber aldık
Tek fiyat sormadım :)
Yatak örtüsü Taç ın ama şuan stoklarda yok bende bulamadım bir kaç yere haber verdim bakalım gelirse düğüne kadar gelmezde başka birşey alacağım :(

yatak odana şimdi tekrar baktım da gerçekten çok güzel yaa:nazar::nazar:
morun asaleti çok yakışmış gerçekten:6:
güle güle kullanırsın inşallah:16::16:

başka örtülerede bak o zaman öyle çok kabarık allı pullu olmayan örtüler var
evim.nette görmüştüm ben fikir olur hem sana da:26:
inşallah dilediğin gibi olur herşey
sevgiler:16:

net yerine mağzalara gezip baksana canım.. şu gümüş rengi pulları olmada daha iyi olcak sanki

Canım tac neredeyse istanbulda ki tüm mağazalarını satış yerlerini gezdim yok :)

Gümüş rengi abajurlarım var o yüzden ısrar ediyorum bu örtüde :)

yatak odana şimdi tekrar baktım da gerçekten çok güzel yaa:nazar::nazar:
morun asaleti çok yakışmış gerçekten:6:
güle güle kullanırsın inşallah:16::16:

başka örtülerede bak o zaman öyle çok kabarık allı pullu olmayan örtüler var
evim.nette görmüştüm ben fikir olur hem sana da:26:
inşallah dilediğin gibi olur herşey
sevgiler:16:

Canım bakmadığım yer kalmadı kırık beyaz yada krem renk genelde örtüler böyle kar beyazı örtüye denk gelmedim :)
Evim. net e de baktım ama beğenemedim :(
İnşallah canım .
Herkesin dilediği gibi olsun herşey :)

Canım tac neredeyse istanbulda ki tüm mağazalarını satış yerlerini gezdim yok :)

Gümüş rengi abajurlarım var o yüzden ısrar ediyorum bu örtüde :)

anladım canım .. sen bilirsin beğendiysen al.. illa tac mı olmalı ki.. benimki taç değil mesela.. çok beğenerek aldım..

anladım canım .. sen bilirsin beğendiysen al.. illa tac mı olmalı ki.. benimki taç değil mesela.. çok beğenerek aldım..

valla canım illa taç olacak diye takıntım yok modeli beğenmem yeterli senin yatak örtünün resmini ekleme imkanın var mı ?

Bu arada bir yerde buldum son bir tane ellerinde kalmış cumartesi yada pazartesi elimde olacak :) Ama ben bir tane daha yatak örtüsü alacağım :)

valla canım illa taç olacak diye takıntım yok modeli beğenmem yeterli senin yatak örtünün resmini ekleme imkanın var mı ?

Bu arada bir yerde buldum son bir tane ellerinde kalmış cumartesi yada pazartesi elimde olacak :) Ama ben bir tane daha yatak örtüsü alacağım :)

canım 765tl ye aldım.. ewt tam beyaz değil çok öyle krem de değil..

İşte benimde sorunum bu ben tam beyaz istiyorum :)

ben yemek takımlarımı ordan almıştım.. düşündüm tek bi yere taksidim olsun ... diğer ürünleride evkur dan aldım.. normalde 36 ay taksit yapılıyordu.. ben çok uzun yaptırmadığım için btün ürünleri bana vade farksız verdiler.. o yüzden daha uyguna geldi o yatak örtüsü.. nevresim battanye felan da aldığım için nekadara geldi bilemiyorum şimdi.

neden beyaz takıma uymuycağını düşünüyorsun ki.. ben öyle düşünmüyorum mesela.. neden kötü dursun ki

Anladım canım ben sadece evelina home klozet setini beğenmiştim ama bulamadım onu :) bulursam birde onu alacağım :) bir tane almıştım her gün için bunu da özel günlerde sermek için istiyorum

neden beyaz takıma uymuycağını düşünüyorsun ki.. ben öyle düşünmüyorum mesela.. neden kötü dursun ki

Yatak odası parlak lake kırık beyaz hoş durmaz diye düşündüm hatta kırık beyaz incili bir yatak örtüsü almıştım taç tan iade ettim :) Ya aslında kullanmadan bilmiyorsun bazı şeyleri yani sermek gerek odanın bütününde bakmak gerek halı duvar rengi perde rengi filan yani hepsini baz almak gerek :)

Anladım canım ben sadece evelina home klozet setini beğenmiştim ama bulamadım onu :) bulursam birde onu alacağım :) bir tane almıştım her gün için bunu da özel günlerde sermek için istiyorum

anladım canım... ben sevmiyorum fırfırlı ürünleri.. aman ne gerek var özel günü hergün özel.... bana saçma geliyor aslında yok misafir catalı misafir bıçağı misaifr örtüsü.. ama annem aldırdı işte.. ama bu yatak örtüsü dışında örtü almam ..

Yatak odası parlak lake kırık beyaz hoş durmaz diye düşündüm hatta kırık beyaz incili bir yatak örtüsü almıştım taç tan iade ettim :) Ya aslında kullanmadan bilmiyorsun bazı şeyleri yani sermek gerek odanın bütününde bakmak gerek halı duvar rengi perde rengi filan yani hepsini baz almak gerek :)

uysun yada uymasın.. ben beğendiğimi aldım... :)

Back