Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mrb kizlar :hulya: , ben fransadan katiliyorum , goguslerimi kucuk yapmak ve diklestirmek istiyorum , dora hospitalle dr fatih dagdelenle telefon gorusmesi yaptim ve maill aldim, fakat cok yuksek pahali buldum, bide biz yurtdisindaniz diye cok tuzlu yapiyorlar gibime geldi klava:bana, guvenilir bi doktor, parasi normal olan vede pisman olmayacagim ve daha once yapan kiz arkadaslar yazabilirmi acaba ??? simdiden tesekurler a.s.
cnm fiyat çok önemli tabi ama canın daha önemli bence. o yüzden ilk planda fiyatı olmasın. kime güveniyorsan ona git. ben 21 ağustosta meme büyütme yaptırdım. 3500 tl ye yapanda vardı ben 6000 tl verdim. çok param olduğundan mı? hayır.kredi aldım hatta. ama gözüm kapalı oldum ameliyati ki meme büyütmenin hiçbir riski yok hatta benm doktorum büyütmeyi ameliyat olarak bile görmüyo sadece müdehale diyor. ayrıca doktorum şunuda söylüyor "meme büyütmeyi 100 cerrahtan 99 u iyi yapar. küçültmeyi 100 doktordan sadece 2-3 ü iyi yapar biride benim". ben büyütme yaptırdım gerçi ama Tuğrul Turan küçültmede çok çok iyi bir doktor.barbi yöntemi die bi yöntemi var belki duymuşsundur. bide ben tuğrul beyle görüşmeye ilk gittiğim gün küçültme yaptıran bi bayan vardı muayenehanede kadın annesi kocası çocukları falan gelmişler kontrol için çok mutlu görünüyolardı.bana onlar güven verdi hatta. kadın bana doğru yerde olduğumu söyledi.bence kime yaptırırsan yaptır ama hem fiyat ön planda olmasın hem de tuğrul beyle görüşmeden hiçbişey yaptırma kendine. bol şans...