Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar bana ne renk gider yardım resimli

canım benim çok sağolasın.aslında benimde evde boyalarım var açık sarı ve ve koyu sarı bakır istediğimiz renk hemen hemen birbirini tutuyor ama ben oriyelle saç açmaya korktuğum için % 12lik oksaidan aldım ve yarım fazlda koyabilirim belki mesela iki tüp boayaya iki buçuk oksaidan gibi ama genede emin olalım canım bikaç kişiye dah sormak faydalı ve palettenin yoğun renk açıçısını ondan sordum bi arkadaş koymuş açtıktan sonra resmini çok güzel olmuş oda aklıma yatmadı desem yalan olur o da palette yoğun renk açıcıyla saçlarını açanlar diyo oraya bak canım

bence sana bakır ve turuncu tonları süper olur. tarçın bakırın biraz koyusu olabilir

bence sana bakır ve turuncu tonları süper olur. tarçın bakırın biraz koyusu olabilir

canım sen saçlarını palette açıçıyla açmıştın agliba ve içine şampuan falan koyun demiştin ben yıpranmasını istemiyorum saçlarımın bunlar yani içine koyduklarımız yıpranmayı ne ölçüde etkliler sence tşk canım

evet zaten saçlarım yaklaşık 2 senedir bakır dediğiniz gibi çok yakışıyo ama sıkıldım arkadaşlar rengini açayım diyorum hiç değilse sarısı daha belirgin olsun istiyorum

bence de bakır çok yakışıyo sana sarı o kadar güzel olmaz ama çok da sıkıldıysan değişiklik istiyosan ben palettenin renk açıcısını kullandım işe yarıyo gerçekten saçlarını açar ama bakır olduğu için biraz turunculuk olabilar o yüzden açtıktan sonra güzel bi sarıya boyayabilirsin

Bence sana bu sac rengi cok gitmis, teninle uyum icinde. Ayrica simdi herkes cakma sarisin yada simsiyah sacli, bu sac rengi olan cok nadir, kesinlikle degistirme rengini cok farkli duruyor sac rengin. Illa birsey yapacaksan, rengini biraz daha canlandir bir ton acik boya ile.

Turuncumsu sac renkleride yakisir sana bunuda söyleyeyim dedim. Ama bana kalirsa bu renk cok hos.

açık kahve güzel olur bence saçın kıvırcık bide köpük jole felan sürüyorsan renk 1 ton koyu görünüyor iyi olur iyiii

bahaaar,sensible,asyaz çok sapokun kzılar yorunlarınıza açıkçası benimde istediğim sarı ama böle nariz sarı değil bakır sarı gibi yani o saç renginden iki üç ton daha

canım bende dün palettenin renk açıcısın alamya gittim kız bana lorealin kini verdi açıkçası biraz kararsız kaldım üzerinde ıltra açıcıda yazıyor ama ayrıca çok çok açık sarı dore yazıyo anlayamdım açıcımı yoksa normal boyamı bende dediğin gibi palettenin açılmış hali gibi bir renk istiyorum en iyisi değiştireyim ben yaa

canım dore yazıyosa kullanma çünkü içinde turunculuk oluyo onların ben koleston yada palette öneririm sana benimki baya açıldı işe yarıyo gerçekten ama altta benim bakırımsı bi renk vardı o yüzden ara ara turuncumsu duruyodu bende açtıktan sonra açık karamele boyadım memnunum şimdi yine sarıya yakın bi renk oldu ama senin saç rengin şuanda ne ve ne yapmak istiyosun o da önemli tabi

benim saç rengim şu an baya açık soğan kabuğu yani bakırın iyice açılmış hali canım ama ben bu turunculuktan bıktım artık içinde çok fazla turuncu olmayan sarı tonu istiyorum açıcımı plette iile değitiridm inş.onunla hepsini bir oranda yapabilirim çünkü açıcıyla açtıktan sonra güzel lursa boyamayayım diyorum canım ya

canım inşallah memnun kalırsın açtıktan sonra ben de kızıldan açtığım için turunculuktan çok çektim biliyorum can sıkıcı bişey ama açıcıdan sonra da turunculuk kalırsa küllü sarı dene bence turunculuğu en güzel küllü boyalar kapatıyo tabi sen bilirsin yanlış yönlendirmek de istemiyorum her saç farklı tepki veriyo sonuçta boyaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…