- Konu Sahibi asahcakir09
-
canım yaa cok tesekkur ederim cok saol mutlaka denicem.cok soru sordum ama bişe daha sorucam oksidanı %9 lukmu yoksa 6 lıkmı kulanyım bde sacımı orialle acmam gerekirmi baya koyu cunku sacım acık kahve gibi nerdeyse simdiden cok tesekur ettimm canımopuyorumnanaktan
bence sana bakır ve turuncu tonları süper olur. tarçın bakırın biraz koyusu olabilir
bence de kullu sarı yakısır..
yaa kızlar benim ilk sarı deneyimim olucak ama en son bal köpüğüne boyadım o yuzden turunculuk var mesela bu rengi nasıl tuttururumm hadi cnm yardım edinnnzemuszemus
bence sana bakır ve turuncu tonları süper olur. tarçın bakırın biraz koyusu olabilir
bence de bakır çok yakışıyo sana sarı o kadar güzel olmaz ama çok da sıkıldıysan değişiklik istiyosan ben palettenin renk açıcısını kullandım işe yarıyo gerçekten saçlarını açar ama bakır olduğu için biraz turunculuk olabilar o yüzden açtıktan sonra güzel bi sarıya boyayabilirsin
canım dore yazıyosa kullanma çünkü içinde turunculuk oluyo onların ben koleston yada palette öneririm sana benimki baya açıldı işe yarıyo gerçekten ama altta benim bakırımsı bi renk vardı o yüzden ara ara turuncumsu duruyodu bende açtıktan sonra açık karamele boyadım memnunum şimdi yine sarıya yakın bi renk oldu ama senin saç rengin şuanda ne ve ne yapmak istiyosun o da önemli tabi
benim saç rengim şu an baya açık soğan kabuğu yani bakırın iyice açılmış hali canım ama ben bu turunculuktan bıktım artık içinde çok fazla turuncu olmayan sarı tonu istiyorum açıcımı plette iile değitiridm inş.onunla hepsini bir oranda yapabilirim çünkü açıcıyla açtıktan sonra güzel lursa boyamayayım diyorum canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?