Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar bana ne renk gider yardım resimli

canım bnce sarı yap ama cok acık platin sarı yapma cünkü beyaz tenli olduğun için yüzünü soluk gösterir koyu sarı tonları dene bence

canım çok tatlısın söylemeden edemiycem -tatlicadiarzu- bence sana her renk yakışır ama ben küllü sarıya bitiyorum sende bak bence.sana çookk yakışır.

canım çok tatlısın söylemeden edemiycem -tatlicadiarzu- bence sana her renk yakışır ama ben küllü sarıya bitiyorum sende bak bence.sana çookk yakışır.

çok sağol canım benim yaaaaa evet küllü sarıda mükemmel hemen hemen bütün saç renklerini denedim aama sarıya dönmek istiyorum artık çok tşk yadımın için

bide palettenin yoğun renk açıcıları var direk onunla mı yapsam diyede düşündüm açıkcası acaba bu boyayı bilen varmı arkadaşlar içi normal saç boyası gibimi tozmu acaba

yaa kızlar benim ilk sarı deneyimim olucak ama en son bal köpüğüne boyadım o yuzden turunculuk var mesela bu rengi nasıl tuttururumm hadi cnm yardım edinnnzemuszemus

yaa kızlar benim ilk sarı deneyimim olucak ama en son bal köpüğüne boyadım o yuzden turunculuk var mesela bu rengi nasıl tuttururumm hadi cnm yardım edinnnzemuszemus

canım turunculuktan kurtulmak için küllü boyuyolar ve ben çok güzel bi küllü renlker buldum loreal recital preferencede bak mutlaka o saç rengide küllü gibi ama genede çok parlak sanki içnde biraz dorede var gibi sanırım sarı ve bakırı karıştırıp bu rengi elde edebilirsin veya sarı ve balköpüğü de olabilir ben bi daha bakayım renge en iyisi

şimdi bence canım bir tam tüp sarı yarım küllü sarı bide çok az bakır at parlaklık vermesi için bakır yerine dorede olabilir ama o çeyrek miktarda olsun canım bana karışımı öyle gibi geldiCADIARZU

o rahat bana da battı boyattım saçlarımı oturdum ağladım sonra inşallah benim gibi olmazsın canım:Saruboceq:

canım yaa cok tesekkur ederim cok saol mutlaka denicem.cok soru sordum ama bişe daha sorucam oksidanı %9 lukmu yoksa 6 lıkmı kulanyım bde sacımı orialle acmam gerekirmi baya koyu cunku sacım acık kahve gibi nerdeyse simdiden cok tesekur ettimm canımopuyorumnanaktan

olsun canımmm denemiş olursun esmerlere bile sarı yakısabilyo ki sen beyaz tenlisin tenine uygun tonu bulursan neden yakışmasın fıstık gibisinn:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…