Kızlar,bana makyaj önerisi :)

sekerl

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
619
26
20 yaşındayım,çok fazla makyajı sevmiyorum yüzümde,çoğu insan sevmiyor zaten :) yüz hatlarım belirgin,mavi-yeşil gözlerim,açık pempe dudaklarım,vede hafif kemerli burnum var,mesela kemerli burnumu çok küçük göstermek istiyorum,yüzüme yapacğım makyaj ise yok gibi görünecek,fondöten kullanmıyorum onun yerine pudra kullanıyorum,ne önerirsiniz,gözlerimin ön plana çıkması için ne gibi düşünceleriniz var özellkle katy perrynn gözlerine bayılıyorum onun gibi mesela :)) teşekkür ederimm

gözlerin irimi? iriyse içine siyah kalem çek değilse eğer mavi kalem sürebilirsin göz pınarına yakın hafif parıltı koyabilirsin daha renkli gösterir ... gözlerin iri değilse göz kapağına kahve rengi far sürersen gözerlerini derin gösterebilirsin . hafif pembe allık .. dudak rengi rujla bitirebilirsin kirpiklerine rimeli unutma ama çok güzel gösterir gözleri her zaman ..

tatlım makyaj yapmayı ancak ve ancak izleyerek öğrenirsin youtubedan bak derim kendine en uygun makyaj yapımını öğrenirsin buda benm önerim

canım bu vıdeodakı kız turk burada gelın makyazjı gosterıyor ama baska vıdeolarıda var mesela burun kuculteme fılan ve cok tatlı anlatıyor makyaj konusunda cok fazla zekı bır kız ben gecne hafta butun vıdeoları ızleyıp alısverıse cıktım bır suru sey aldım onerdıgı cok tatlı ızle sende bı Klasik Gelin Makyaji (Avrupa) - YouTube

canlarım çook teşekkür ederim de koto sınırlı olduğu için izleyemiyorum hemen bitiyor bir çok şeye lazım oluyor net,o yüzden fazla takılamıyorum ( önerilr için çook teşekkür ederim,kahve farını mutlaka denicem,pempe allık kullnıyorum çok işime yarıyor onu çıkarandan Allah razı olsun,bide geçen hafta beyaz showda şevval sam annesinin allık yerine pancarı kullandığını söyledi :)) hem doğal duruyo hemde zararsz dedi denesek mi acaba

Katy Perry eye liner kullanıyor ve takma kirpikli görüyorum.Onları günlük hayatta pek kullanamazsın.
Bir de kaşları boyalı.
Kaşlarını düzeltip seyrekse kaş kalemiyle çizebilirsin.Kaşların veya saçların açık renk ise,kaş kalemini açık renk alıp az kullanmanı,kaşı tamamen doldurmamanı öneririm.
Dikkatli incelersen,dizilerde çoğu oyuncunun kaşları boyalı.Ve hatta Sultan Süleyman'ın bile :)
Kaş gözün çerçevesidir,o yüzden önemli.

Acil makyaj yapacağın zaman,gözünün rengine yakın bir kalemi göz içine sürebilirsin.Ve rimelleyip çıkarsın.
Saçların açık renkse,siyah rimel yerine,kahverengi rimel denemeni öneririm.
Daha doğal ve yumuşak görünüyor.
Lacivert rimel de olabilir.Ama mavi değil,koyu lacivert olsun.

Gözü abartacağımız zaman,dudakları önplana çıkarmıyoruz.
Göz makyajını fazla yapıp dudakları natürel renkte rujla renklendirebilirsin.

Gözün altına,kirpik dışına açık kahverengi veya açık gri kalem çekmek de belirginleştirir.
Veya göz kapağına açık mavi far sürüp,gözaltına kalın bir kalem kalınlığında aynı mavi farı sürebilirsin
.

evet ya nasıl boyalı yüzleri onların vede bazıları çok doğal duruyor,beğeniyorum ama günlük hayatta yapamam tabi doğru söylüyorsun:) farım yok ama alacam en kısa zamanda bide onu denicem,saçlarım kahve renkli ama daha açılıyor rengi. doğal makyaj yapmak daha uygun olur benim,önerilerin için çook teşekkür ederim ve dikkate alacam mutlaka,çok yardımcın oldun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…