Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okurum canim insallah olurKızlar adım yeşim benim adıma meryem süresi okur musunuz? 3.5 yıldır evliyim ama bebeğim olmuyor eşim tedavi oluyor.Bende dualarla bebeğimin olacağına inanıyorum.
şimdiden okuyan herkesten Allah razı olsun inşallah Rabbim gönlünüzden geçen her duayı kabul etsin.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah olur.Okurum canim insallah olur
Evet canim aldimAllah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah olur.
1 tane aldın demi canm
kalan:40
Olur canm Allah razı olsun1 tane aldım ama akşam okusam olur mu işyerindeyim canım
amin canm Allah razı olsun inşallah Rabbim tez zamanda bizlere ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallahBende 1 tane aldım canım. Akşama okuyacağım Allah nasip ederse Rabbim duanı / dualarımızı kabul etsin inşalla (amin)
KALAN : 36
10 güne kadar canım
o zaman ben 1 tane aldım canım,yine okursam adet bildiririm.10 güne kadar canım
Sanırım herkes bı adet okuyor bende bı tane aldım Rabbim hayırlısıyla anne olmanı nasip eder canım ama unutmayın Meryem suresinde Secde ayeti var secde yapılması gerekiyor kalan 34o zaman ben 1 tane aldım canım,yine okursam adet bildiririm.
kalan :35
sağol canm Allah razı olsun inşallah amin aynen canm secde var unutmayalımSanırım herkes bı adet okuyor bende bı tane aldım Rabbim hayırlısıyla anne olmanı nasip eder canım ama unutmayın Meryem suresinde Secde ayeti var secde yapılması gerekiyor kalan 34