Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar bana da yardım vakti !

osge01

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
887
7
296
sabah sabah kesın kararlı uyandım şu sarı röfle sevdası yordu benı ya verdiğim paralarla araba alırdım valla bırde dip boyası yaklaşınca saçımda ınanılmaz bı turunculuk oluyo çok uyumsuz oluyor tabı altlar platın ustler turuncu dip boyası felan....
http://img1.blogcu.com/images/2/0/0/2008sacmodelleri/2008sacmodelleri13.jpg
kızlar şu rengi çok beğendım şimdı benımde altta sarılar var ya buyuk ıhtımal buna yakın olabılır çok küllü bı renk de değil gerçi ben küllü ıstıyorum ama yuzume gıdecek bı ton buğday tenlıyım çunku

artık evde boyamaya karar verdım şimdı sızden önerı beklıyorum :)Şeniz

renk cok güzelmis benimde hosuma gitti google de bal köpügünü arastirirken bu renkler cikdi genelde ama bal köpügü kizil diye bilyiordum ben.gerci her renk ayni degil markasina göre degisiyor.bal köpügü diyorum ben bu renge.iyi arastirmak lazim ona göre alirsin yaz bak google bal köpügü görürsün o renkleri.sac boyasi markalari da öneriliyor bi bak bakalim sonra alacagin renge karar verince alt kisimlarda bir deneme yaparsin.

saçlarımdakı sarı daha da yıpranırmı acaba ?? oda korkutuyor benı elımde kalmasın ?

saclar boya ile öyle yada böyle yipraniyor malesef canim tek care bakim yapmak ama sonucta sen sadece boya kullancan acici ile acmayacan asiri yipranma olmaz okadar.

sacinda föfle oldugu icin sacini boyarsan bi süre sonra rengi acilacaktir onu hesaplayip istedigin renge ulasmak icin 1-2 ton koyu bi boya al . hic bi renk sari kadar yipratmiyo emin ol

bende aynı dertten muzdaribim.röfleli saçlarım şuan diplerim çıkmış durumda tekrar dip mi boyatsam yoksa kendim mi düz bi renge boyasam bilemiyorum.kendim boyayınca da turunculuk falan olur die korkuyorum.bu resimdeki renk güzelmiş..

kızlar loreal ın ınoa dıye bı boyası varmış yenı çıkmış galıba özelliğide saç rengını 3 ton açıp tek renk elde etmesıymişşş???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…