Kızlar Bana Birşey Diyin 🫣

hlvsr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
617
255
38
kızlar ben 9 eylülde kürtaj oldum bu ikinci gebeliğimdi korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kalmıştım ama ilerlemedi malesef kürtajdan sonra ilk regle kadar korunun sonra korunmayı bırakabilirsiniz demişti doktorum 9 ekim regl oldum ve korunmayı bıraktık sonradında 21 gün sonra 30 ekimde tekrar regl oldum en son dün 25 kasımda tekrar regl oldum gebelik oluşmadı ovulasyon testi kullandım ama 🫣 bugün dr a gidicektim normalde ama tedavi başlıcaktı eminim geç kalmadan tedaviye başlayalım dedi çünkü femara veya başka bişey vericekti hiç gidesim gelmedi açıkçası yarına erteledim gitsemmi tedaviye başlasammı yaşım 38 olurmu olursa ben bu sorumluluğu kaldırabilirmiyim vs vs beynimde 40 tane tilki gezdi ilk hamileliğimde 2 yıl sonra olmuştu ve ben pandemide hamileydim kendim panik atak hastasıyım çok zor bi hamilelik geçirmiştim şimdi o günler geliyo aklıma neredeyse her gün ağlıyodum gene aynı olursam vs diye korku kapladı içimi hazırmıyım değilmiyim onuda bilmiyorum biri bana bişey söylesin lütfen 🫣

Alıntı Yorumla
Şikayet Et •••

Başınız sağ olsun. Bende kaybettim bebeğimi 9 ekimde. Benim doktorum rahim hazır olduğunda gebelik olur demişti.

Ruhen ve bedenen hazır olup olmadığınıza kendiniz karar vermelisiniz.

X