Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben nişanlıyım nişanlımla seneye düğün düşünüyoruz. Ama bir sorunumuz var bu sene kpssye giricem eğer kazanırsam bbam benden kredi çekmemi istiyor nişanlıma söyledim oda 3-4 sene beklersin o zaman dedi. Ne yapıcam ben bilmiyorum şimdi seneye düğün olacak gibi ama babamın bu isteği beni düşündürüyor. Korkuyorum bir sorun çıkarsa diye
biliyor söyledim seneye düşünüyoruz dedim para biriktirmem gerekiyor diyorm yüz çeviriyor bana sanki istemiyor gibi seneye düğünü.bende bilmiyorum neden istiyor. Anneme ben cekmem dedim hem evlenicem o kadar borcumuz olacak dedim omu karşılayacak hepsini dedim hallederiz diyor. Ama babamda kararlı gibi ne ypıcağımı bilmiyorum
top suan annehde zaten od olmadı halamgile felan derim büyük bir ihtimal ev kredisi için istyior başka neden bulamıyorum yani kredi çekersem hiçbirşey alamam birde nişanlım çok zorlanır şimdide işte babam böyle bir şart koşarsa diye korkuyorum ama dedi ama nişanlıma der mi onuda bilemem nişanlım hiç konuşmadan çeker gider biliyorum huyunu.
ev aldık zaten onu ödüyoruz suanda. kpssye giricem memur olursam kredi istiyor. çok çalıştım kpss sırf kendi geleceğim ve nişanlımla geleceğimiz için bu sınava çok hazırlandım ma bu kredi işi tamamen soğuttu beni bu sınavdan. kazanamazsamda çalış diye tutturuyor çalıştığım parayı hep babama veriyorum kendime hiç ayırmadım. asla verdiğim için pişman değilim ama şimdi hiçbir birikimim yok hiçbirşeyim hazır değil
artık birşeyler yapmam lazım suanda geleceğim önemli benim için.sınavı kazanırsam bile çekmem kredi kendime çekerim çeyizimi alırım birşeyler yparım. Tek umudum annemler ve halalar