Gebeliğe Hazırlık Kızlar bana bir akıl verir misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Duygu97

🌼🌼
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
1.093
3.363
133
Merhaba Hanımlar Ben 7 aylık evliyim 7 aydır korunmasız ilişkiye giriyorduk Ben doktora gittim ben de hiçbir sıkıntı çıkmadı eşimde Bugün doktora gitti sperm sayısı 20.000.000 olması gerekirken 0.96 çıkmış Sizde böyle olan var mı sizce sperm sayısını nasıl çoğaltabiliriz şimdiden Hepinize çok teşekkür ederim

0.96 derken 96 tane spermi mi var testin görselini atarsan yorumlayabiliriz

Size bu sonuçla tüp bebek yada tedavi önermedi mi ? Şöyleki eşinin spermi yok denecek kadar az ve olan spremde hareketsiz tabiki kök hücre tedavisi, Harput pekmezi gibi şeylerle yükseliyor ama ben böyle sonuçla doktorla kesin bir tedaviyi seçerdim çünkü şuan en azından tüp bebek için sağlıklı sperm alabilirler sonuçta hamilelik bir tane sperme bakıyor. Doktorun yapacakları dışında eşiniz taneli meyveleri tüketsin belinin sıcak ve soğukluğunu güzel ayarlasın birde ayakları terliyorsa sürekli çorap değiştirsin bu tarz şeylerde doğal yönden yapabilecekleriniz.

Öncelikle yorumlar için çok teşekkür ederim doktorumuz ilaç verdi varikosel teşhisi koydu eşim ameliyat oldu Keçiboynuzu Çakşır suyu muz süt bal ceviz Bu tür şeylerde tüketiyoruz Doktor bize bir yıl daha çocuk sahibi olamazsanız tüp bebeğe başvurun dedi Rabbim senin de bebeğini sapasağlam kucağına aldırmayı nasip etsin

Amin inşallah kuzum Niye kaç senelik evlisiniz yani neticede bu sonuçlarla biraz daha bekleyin ne sizin psikolojinize yazık günah değil mi?

Canim belinin sicak soguklugunu anlamadim esimin beli sicak gobegi ve sirti soguk bu etki ediuo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…